Almilamoms 30 gün boyunca aynı çorba ve aynı kıyma dan yiyoruz biliyorum 😂 ama kayinvalidemler ilk iftara gelicekler menüyü şöyle oluşturdum Ayran aşı çorbası Kıyma sulusu Su böreği Dolma Salata Kadayıf dolması Birşey daha eklemek istiyorum sizce ne olabilir ?
Med Almilamoms salata mezeler falan,bide kiymanin yanına sebzeli bulgur pilavı olabilir. Dolmalar da var ama yiyin gari 😂
Almilamoms Zhnce ya adını tam bilmiyorum annem yapıyor kıyma soğan içine salca ıspanak isteğe göre pastırma katılıyor
Irmakefe Almilamoms ben de hemen hemen aynısını yapicam hemşerim ayran çorbası aş otlu,su böreği,dolma ,ben sulu yemek ve pilav yapicam birde tabikide bir Erzurumlu olarak kadayıf dolması hahah e bide salata iki çeşit yapicam birini yoğurtlu yapicam senin menüde güzel bacim
Irmakefe Almilamoms sağol bacım sizede afiyet olsun bide şu temizligimi bı bitirsem cagiracamda şimdiden menüm hazır ama temizlik bitmedi
Merida Ramazanda yapılan ıspanaklı pastırmalı kıyma yemeği bi de en son üzerine göz göz yumurta kırılır. Sağ olsun babam 30 gün bıkmadan yer