Bende 81 kiloyla hamile kalıp 96 yla doğum yaptım sonra emzirirken 1 bucuk 2 ayda 78 lere düştüm derkeeenn😅🤦🏻♀️ kızım 3 yaşında ben en son 96.5 kiloyu gördüm sonra kendime dedim ki kızım durrrr yavaş kendine gel sakin ol 😂 kendi kafama göre bi diyete başladım biliyorum yanlış ama bende gün boyu hiç hareket yok bakkala bile cıkmam yani ve cok yerdim gece gündüz yerdim millet 1 porsiyonla doyarken ben 3 porsiyon yemek yerdim ama şimdi yediğimi yakmadığım için günde 1 kere yemek yemeye karar verdim 11 gibi uyanıyorum kahvaltı hiç yok ama sıvı serbest mesela şekersiz çay şekersiz ve tarçınlı kahve yeşil çay vs. Akşam üzeri 5 gibi yemek yiyorum ama istediğim kadar yiyorum ekmeksiz bazen ekmekte yiyorum ama haftada 1 kere falan sonra birkaç hafta böyle devam ettim öğünü 1 e düşürünce midemde küçüldü artık istesemde çok yiyemiyorum bide haftada bikaç gün int ten videolar açıp hareketler yapıyorum martın başından beri 8 kilo verdim inşallah böyle devam ederim 😂 he arada bi kaçamaklarım oldu tabi şimdi olmadı dersem yalan söylemiş olurum ama çok çok az hep kendimi tuttum yani