Amine35 Kızlar bebeğim emzik ve biberon tutmuyor ne yapabilirim. Ameliyat olacağım mama verilecek mecburen şimdiden mamaya alıştırmak istiyorum ama biberon tutmuyor
Nsabckk Amine35 ben ilk başta avent kullandım ama çok gaz yaptı bebeğimde. Sonra baya araştırdım dr. Brownsun biberonunu aldım biraz pahalı ama çok işe yaradı meme ucu küçük avent gibi değşl o yüzden dr. Biberon alabilirsiniz dar ağızlı olanı mama olarakda sindirimi en kolay hiple evolviya dedi doktorumuz. Ben evolviya kullanıyorum baya toparladı kızımı sizede tavsiye ederim. Ha bide avent kötü bi biberon değşl kesinlikle çok iyi ama bize iyi gelmedi meme başlığı dr. Brownsa göre baya büyük bebeğim kavramada zorlandı sürmeli hava yuttu o yüzden dr. Başarılı bi deneyin derim
Amine35 Nsabckk avent ve Dr browns arasında kararsız kaldım açıkçası mama olarak da sma aldım mamayı yiyor ama biberon tutmuyor
Leylakkk Ah benimkide 3 buçuk aylik asla emzik ve biberon almıyor emziği çok onemsemedim ama biberonda almıyor, chicco ’nun anne memesine uygun biberonlarini almıştık kabul etmiyor, bir ara bir kaç kere aldı şimdi asla istemiyor itiyor diliyle
mummy Amine35 ben 2 çocuğumda da lansinoh kullandım çalışırken disaridayken vs biberon kullandım bir sorun yaşamadık memeyi de bırakmadılar çok şükür ama her bebek farklıdır aventi hiç kullanmadım bilmiyorum açıkçası
Nsabckk Amine35 avent gerçekten iyi bi biberon ama bize iy gelmedi gaz sorunu için dr. Browns öok iyi tavsiye ederim