Asyakus11 Hanımlar merhaba.. kızım 19 aylık ama hala bıngıldağı kapanmadı. 2 cm kadar vardır yine açıklığı. Götürmelimiyim doktora 2 yaşına kadar beklemelimiyim başına gelen var mı 🌸
Girlpower Asyakus11 bence bi götürün bizim doktor 18. Aya kadar kapanmasını bekleriz demişti d vitaminine devam ediyor musunuz
afacanbebe Asyakus11 bıngıldağın geç kapanması iyi bir şey bıngıldağın kapanması demek beyin gelişiminin tamamlanması demek kapanmasının uzun sürmesi demek beyin hala gelişmekte demek ve bu beyin gelişimi için oldukça iyi
Asyakus11 Girlpower d vitaminine çok düzenli devam etmedim. Ama hiç kullanmayan arkadaşlarımda var bebeğinin bıngıldağı daha kapalı benimkine göre
Esra1202 Benim kizim 21 aylik 1e 2 dedi bu hun doktor. Oğlumun da gec kapanmıştı. kan tahlili bas cevresi normalse zamani gelince kapanir diyolar
Esra1202 Ama benim kizimin bıngildagi yumusak degil artik.tamamen sert kemik degilde. Yumusak kıkırdak gibi. Suturlar kapanmis demişti. Bıngıldak ta hizla kapanacak duruma gelmis demişti doktor. Merak etmeyin kapanır