Yaselya Arkadaşlar ne olur şekeee batır pekmeze batırdan farklı bir şey söyleyin. Emzik tutsun istiyorum 4,5 aylık olduk elimde 6-7 adet emzik var tutmuyor. Uykuya dalarken memesiz uyusun doyunca emzik vereyim uyusun istiyorum
incim_06 Yaselya emzirirken uyuyosa uykuya dalmak üzereyken vermeye çalışın ilk başlarda almasada vazgeçmeyin üst üste deneyin bı kaç gün inşallah tutar
061995 Kizlar bende 2 gundur deniyorum benimkide 4 aylik diliyle itekliyo uyanikken uyuyunca verdim 3 defa buraz emip atmis uykuda 6 dakka falan sizce tutar mi? Öneriniz var mi
Plastikkupa Yaselya küçük deneseydiniz keşke ben 50 günlükken denemeye başladım çok öğürdü istemedi Philips avent ultra air aldık onu da öğürüyordu ama vazgeçmedim azıcık şekerli suya bandırdım şekerli su bitince atıyordu öğürüyorud . Yine ara ara demedim karnı açken almaya başladı karnı yokken atıyordu gene öğürür gibi yapıyordu derken derken alıştı şimdi uykuya dalarken hep memesini veririm bir yere giderken bebek arabasında huysuzluk yaparsa veririm emer
Yaselya Benekist yeni yeni almaya başladı😀 biraz rahatladık gerçekten. Şimdi uykusu gelince yakalayabilirsek bazen yer ayırt etmeden uyuyor emerek. Uykusu gelince kendisi uyuyabildi istediğim için emzik tutsun istiyordum. Biraz biraz başarılı olmaya başladık