ranosum1 kızlar zorunlu kürtaj olacağım,fakat genel anestezi almaya korkuyorum. ya uyanamazsam vs diye korkularım saçma biliyorum ama lokal annestezi ile kürtaj olan varmı aciyormu yada ne kadar aciyor gerçekten benim için onemli yazarsanız sevinirim
NevannAnnesi ranosum1 bence lokal anestezi yı kaldıramazsın uyuman daha iyi ,hissedersin yine pişman olursun
Mstfaslhnalprsln12 ranosum1 bende 2 kere kürtaj oldum genel anestezi ile hiç bir şey olmuyor korkmanıza gerek yok onlar kendisi dozunu ayarlıyor
amansallagitsin ranosum1 bilmiyorum ben anestezi almistim ki 5 dk bile surmuyor cok kisa bi surede gerceklesiyor korkmaniza hic gerek yok merak etmeyin dozu cok hafif tutuyorlar
elmaliturtam ranosum1 zaten çok düşük doz veriyorlar işlem biter bitmez daha odadan çıkmadan ayılmış oluyorsunuz hiç korkmayın.
ranosum1 NevannAnnesi doğru söylüyorsun bir kaç yerde okudum hoş şeyler yaşamamış allan kadinlar malesef.
elifizm ranosum1 sedasyon yöntemidir o , derin uykuya geçiyorsunuz bir ameliyat narkozu ile aymı derecede değil
anayimbenn ranosum1 ben genel anastazi ile doğum yaptım hiç korkmana gerek yok uykudan hiç bir farkı uyu uyan bitti gitti
ranosum1 anayimbenn evet ama panik atak ve anksiyete ile savastigim için uyuma düşüncesi korkutuyor malesef .s
Mstfaslhnalprsln12 ranosum1 yok sadece bir gün önce falan anestezi doktoru görüyor sana soru soruyor o kadar
anayimbenn ranosum1 bende de vardı panik atak durun ben ayıkken bir şey yapmayın diyene kadar uyumuşum 😂 korkmaaa
elifizm ranosum1 hayır olmadım fakat sedasyonu biliyorum(: genel anesteziyi farklı bir ameliyat için aldım , hiç sıkıntı da çekmedim. Geçmiş olsun
Yaduuu ranosum1 panik atak varsa genel daha iyi olmaz mı. Sakinleştirici verebilirler öncesinde. Ben genel anestezi ile oldum. Hicbirsey anlamadan açıyorsunuz gözünüzü bitmiş herşey.
Gamzemommm ranosum1 genel anestezi ol ben öyle yaptım hiç bir şey hissetmiyorsun büyük nimet çokta uyutmuyorlar yarım saatti benim ki
Hande-ege ranosum1 genel anestezide bişey hissetmiyorsunuz 5 dakikalık bir işlem zaten uyandırıp çıkartıyorlar sizi. Lokal anestesi devlet hastanelerinde yapılıyor ama arkadaşım lokal olmuştu her şeyi hissettiğini söylemişti birde bir hafta çok ağrısı olmuştu. Ben hiç hissetmedim ruhen olmasa da fiziken çok çabuk toparlandım ama o iki türlü de çok ağır geçirdi çocuğu olmasına rağmen. Ayrıca rahim filmi yine lokal olan birini görmüştüm bir kaç sene evvel yaşı vardı kadının ama o da zorlanmıştı.
secoz ranosum1 bende çok korkuyordum uyumuş gibi bş uyandım herşey bitmiş beni giydirmişler uyanmamı bekliyordu hemşireler bi şeye alerjim yoksa daha önce gelen anestezi deneyimin varsa genel ol
ranosum1 secoz bilinçli sedasyon diye birsey varmış genel anestezi değilde onu yapiyorlarmis daha hafifmis kurtajlarda bir bilginiz varmı acaba
busraaldemir1485 ranosum1 kesinlikle uyumalisin ablam lokal anestezi ile zorunlu kürtaj oldu boş gebelikti açıdan çığlık atmış o kadar zor olmuş ki bir daha olursam asla ayıkken olmam diyor onun yaptığı hastanede lokal 3bin genel 5binmis, o yüzden lokal oldu gerekirse artık 10bin bile veririm o acıya dayanılmaz diyor