Talhaninannesiii tost yapabilirsin mesela patatesi rende yap sonra avucun arasında sık suyunu akıt içine yumurta sarısı, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 2-3 yemek kaşığı tam buğday unu, 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştırın yağlı kağıt arasına ne ince ne çok kalın olacak şekilde dökün ister yuvarlak yapım ister kare şekilde dökün yağlı kağıdı üstünde kapatın tost makinesinin arasında pişirin 10 15 dk tost makinesi ısısına bağlı kontrol ederek yapabilirsiniz sonra pişnce kağıttan çıkarın bıçakla ince dilimler ya da küp küp doğrayıp yedirebilirseniz aklınıza gelecek bit çok sebze ile oluyor hem de yenilmeyen sebzelerin vitamini böylece alıyorlar ben bu tarifi, havuç, patates, karnabahar, brokoli, kabak, tarhana bunların hepsiyle yaptım püf nokta sebzeleri rende yapınca avuç arasında sıkıp suyunu almanız yoksa içi hamur oluyor pişmiyor 💕 genelde akşam çok yaparım ama sabahta olur eline ince dilim yapıp veriyorum yiyebildiği kadar yiyor başlarda güzel yapamıyordum şimdi daha iyi yapıyorum