Ekinkose Kizlar oglum 11aylik ve hep minik biberon suluk kullandik artik yetmiyo benim şimdi biberona benzer agizli sulukmu almam gerekiyo yoksa pipetli mi önerdiginiz bi marka varmi???
Yusufagahinannesi Ekinkose bence her ikiside değil ya akıtıyor ya dökülüyor ya emzik kısmı dişle yırtılıyor tecrübeyle sabit en iyisi nuk magic cup asla akmıyor hem bardakla içmeyide öğrenmiş oluyor harika bi ürün
Kk41 Ekinkose avent dinazor model.cok memnunum 12. Ayda basladı. hemende öğrendi pipetten içmeyi. Kac defa yere attı taş gibi bişe olmadı
Hvnannesi Ekinkose biz bir yaş itibariyle pipetli olana geçtik ve kızım onu daha çok sevdi ordan suyu içiyo
BirAlparslanAnnesi Ekinkose wee baby pipetli aldım çok memnunum ama bebeğim zaten cam bardakla içmeyi daha cok seviyor
Kk41 Ekinkose 5 aydır kullanıyor..Suluguna takık gün içinde sürekli fırlatıyor😂 Bi sıkıntısı yok simdilik . 😊
Tektasimikendimaldim Ekinkose avent kesinlikle büyük olanı alın ama uzun süre gidiyor ve koku yapmıyor
Merilice Ekinkose wee pipetli suluk kullanıyorum. Memnunum. Akıtma yapmıyo. Çok rahat kullanıyo kızım