Kbra6161_ Kızlar merhaba oğlum 9ay 20gunluk Molfix kullanıyorduk iyi geliyordu ama aşırı sızdırma yapıyor kullananlar varmı? Bir de sizdirmayan bebek bezi önerileri yaparsanız sevinirim🥰
Irmakprensesinannesi Kbra6161_ prima premium care kullniyrm doğduğundan beri sızdırma hiç bisey yasamadim şuan arada sleepy kullniyrm ondada srn yasamadim
BuzluKahve Kbra6161_ Bir kaç gün önce denemelil Molfix aldım ilk kez. Saat başı değiştiriyorum bitsin diye, o kadar sevmedim. Prima külot bez kullanıyorum.
Minnakannesi_51 Beyb turko kullanıyorum hastanede yattık bebeğimle serum takılıydı öyle doluyordu ki bez ama asla taşırmıyordu hem uygun hem kaliteli
Kbra6161_ Minnakannesi_51 baby turco düşünüyorum bende ama sorayım dedim yine de 🙂 Çok gecmisss olsun bu arada 🥰
arifekldrm Sleppy kullanıyorum çok memnunum ama artık fiyattan dolayı baby turco yu denemek istiyorum da nasıl bilmiyorum inşallah sızdırma falan olmaz
Ceyder arifekldrm baby turcoyu bi tanıdığım denemiş hic menu. Değildi parcalaniyomus surekli hatta sonra bebem natural almisti
Ceyder Kbra6161_ ben prima kullanıyorum memnunum ondan önce sleppy kullaniyodum pahalaninca prima ya geçtik prima bu devirde daha ucuz gelmeye başladı sızdirmada hiç yok
arifekldrm Tubiliko bakalım deneyeceğim bugün alacağım inşallah sızıntı yapmaz çünkü bebeğim aşırı sıvı tüketiyor.☺️☺️ Yoksa sleppy e devam ederim