Aleynaa1 merhaba rabbim öncelikle kolaylıklar versin kuzucuk daha çok küçükmüş gece emmeye ihtiyacı var eğitim de amaç bağımsız uyuması ve ihtiyacı varsa rüya ogununu sizin alistirdiginiz saatlerde kendi uyanıp emip uyumasi , beş aylık bebisdw gece iki saat de bir emmwk ister tahminmce işte onu nasıl ayarlarsiniz bilmiyorum üç kez yeterli mi vs bı araştırin, ama eğitim verirseniz kendiniz baldan anne sayfasındaki postları tek tek bı okuyun çoğu annemiz ordan bilgilenip eğitim veriyo, ben denedim ama oğlum çok inatçı olduğu için işin içinden çıkamadım ve bizzat görüşmeye karar vermiştim, sizin bebeğiniz küçük sonuç daha güzel olacktir, tavsiyem istikrarlı olun ağlasa da sürekli kucağa almadan sakinlestirmesiji sağlayın eğitim verirken bu kezde kucağa alışıyor destek olmasın, karartma perdesi kullanın eğitim boyunca, gece uykusu için odaya girince uyutmadab odadan çıkmayın eğer odadan uyumadı cikiym sonra yine giriym derseniz uyku döngüsü otomatik olarak uzuyormus saat olarak, çok aşırı ağlarsa müzik ler seçin kaydedin telefonunuza mesela hareketli Kukuli sarkilari olur Nil oya olur, bebeğiniz belki doğa sesini seviyosur , piss pis sesi , elektrik li süpürge sesi gibi bunları indirin ve bebeğiniz kesintisiz ağlayınca ilk sakinlestirmeyi deneyin sırtını sizvazlayin kafasını oksalayin totosuna pat pat yapın ama bu tabi bu şekilde uyumasin sustugu an geri çekilin ki destek olmasın yine ağlarsa müzik lerden açıp bir dk bekleyip susuyor mu bakin susmuyorsa geri sakinleştirmeye gidip bu böyle uyuyana kadar bağımsız devam edin bı yerden sonra uyuyorlar zaten aşırı zor olsa da dayanırsaniz sonuç güzel olur inşallah