Sumeyraas Oğlum birkaç gündür sürekli bağırmalara başladı. Birşey yapamayınca, canı sıkılınca, durduk yere yüksek ses bağırıyor. Tepki vermemeye çalışıyorum ama kulaklarım acıyor o derece bağırıyor. Bu durumu yaşayanlar varsa nasıl aştınız?
BirAlparslanAnnesi Sumeyraas 16 aylık oğlum gelene geçene evde markette nerede olursak bangır bangır tom tom bağırıyo😂😂😂
deleted452 Sumeyraas kopyala yapıştır aynısı kızım durduk yere bağırıyor dediği olmayınca bagiriyo agliyo
Elmadersem Sumeyraas bu aralar kızım o kadar inat ki sadece benm istediğim olsun diyor diğer türlü bagırıp aglıyor bunlar iki yaş sendromu değil mi yaa
Sumeyraas BirAlparslanAnnesi ahhh bu bebeler. Bizimki dışarda henüz başlamadı ama yakındır. Evde sürekli bir bağırış
Sumeyraas deleted452 karşılık nasıl vermek lazım biri aydınlatsa süper olacak. Dediğini yapsan sürekli aynı şeyi yapacak. Tepki vermesen vermeden duramıyorsun.
deleted452 Sumeyraas Ben ağladığı da yapmıyorum%80 yani çünkü bu defa herşeyi ağlayarak yaptircak eltimin oğlu öyle alışmış dediği olmayınca kendisini yere atıyor dediği oluyor herseyi fırlatıyor öyle alışmış ben o yüzden her dediğini yapmıyorum ki anlasın çünkü ilerde baya sıkıntı olacak Bağırdı nda kızıyorum bağırma diyorum küçük kızım da var kardeşin korkuyi diyorum anliyo o zaman susuyo
Sumeyraas deleted452 evet ya dikkat etmek lazım. İlgisini başka yöne dağıtıyorum genelde. Ama bazen sebepsiz yere bağırıyor. Onlara tutumum ne olmalı bilmiyorum. Tepki vermezsem unutur geçer diyorum. Ama hiç geçecek gibi durmuyor 🤣