Deletedmom_7 BalBademmmmmm aaa çok iyiymiş ben 100 tanesi 150₺ indirimli alıyordum ama bu çok iyiymiş iyi ki gördüm teşekkür ederim alayım bende yedek
BalBademmmmmm Deletedmom_7 Bir de ben sleepy den molfix e geçtim ilk defa kullanacağım memnun musunuz?
Deletedmom_7 BalBademmmmmm ben doğduğundan beri baby me kullanıyordum pişik yapmadı ama çok sızdırıyordu sözde iyi zannediyordum geceleri prima kullanıyordum sabahları kız çişli kalkıyordu en sonunda molfix geçtim 2-3 aydır kullanıyorum sızdırma yapmadı pişikde yapmadı çok memnunum kalitesi süper
BalBademmmmmm Deletedmom_7 Mavi olan değil mi? Bir de beden olarak nasıl, sleepy küçük mesela molfix de öyle mi?
Deletedmom_7 BalBademmmmmm evet mavi paket şöyle söylim 8 kilo civarıydı 4nolu paketi aldım kilosu neyse o paketi kilosunu uygun paketi alın
Saadet18 Deletedmom_7 aynen gördüm canım ama indirim falan uygulanmıyo nasıl yaptınız siz acaba bende mi indirim yok
Saadet18 BalBademmmmmm bende çıkmadı ama eşimin telefonundan denedim onda çıktı indirim teşekkür edeirm