Kadernur Kizlar oglum yeni ek gidaya gecti 5 ay 23 gunluk 2 gun once patates puresi yedi ama cok az 1 yemek kasigi kadar anne sütü ile islatmistim 2 gundur kakasini yapamiyor ve surekli ıkınma halinde ne yapsam gecer
Bilinmeyennn Kadernur dus aldırın, karnına masaj falan yapın, suda vermeyi unutmayın ek gıda sonrasında. Doktora gitseniz bile 2 gun kaka yapmaması normal diyecek. Siz zeytinyağını ve suyu unutmayın. Emiyorsa kendiniz de kayisi hoşafı falan icin bol bol.
Asuyar Kadernur canım poposuna surıngayla z.yag sık ıkonırken yapıyor. Benimde başıma geldi. Faydasını görürsün.
Kadernur Asuyar gun icinde kulak copu ile poposuna zeytin yag soktum ama yaomadi yarin da onu deneyim
MesNes Kadernur böyle şeyler yapmayın buna bir alışırsa hep uğraşırsınız yarın balkabağı deneyin alerji riski çok çok düşük bir gıdadır Banyo yaptırın mama veriyorsanız zeytinyağı ekleyin masaj yapın bacaklarını hareket ettirin
Asuyar Kadernur öyle olmuyor baya şırıngayla popoya fitil verir gibi içine sık. Kabız oldugu için kakası kuru oluyor. Z.yag ile ıkınınca kayganlaşıp çıkıyor. Kaç kere oldu benımki hep böyle yaptırdım.
Minnakordek Kadernur su icirmeniz lazım mutlaka birde zeytinyağı mutlaka birkaç damla içir Allah’ın izniyle gecer
Asl90 Kadernur kabız olmayabilir ama öyleyse kayısı denemeye geçin onu verin iyi gelecektir. Ek gıdayıda fazla vermeyin en büyük kabızlık sebebi odur. Su içirmeyi unutmayın
Kadernur Asl90 kayısıyi nasil veriyim bu sari kayisi diyosunuz demi hafif haslayip yunusayinca ki pure yapim yoksa direk yapiyim mi
Kadernur MesNes yok canim mama vermiyorum beni emiyor da yarin kayisi ve balkabagi deneyim bakim pisman oldum ek gida verdigime
Kadernur Minnakordek sagol canim ya sancisi yok ama uykuya gecerken ikinma seyine giriyor bende aceba yapmaya calisiyor da yapamiyor diye mi korktum