Hellolo Uykusuzluk beni mahvetti sanırım atak yada diş ay yavrum ateşli diş patlatmaya çalışıyor birde atak teldi sanırım 10+5 çocupum yatağına yatırıyorum çığlık kıyamet asla yatmak istemiyor ya mememde ya ayağımda uyuyacak bende uykusuzluktan tükendim artık 😅 iştahta 0 bu arada doğduğundan beri en zor günlerimiz diyebilirim
babyandmom1 Hellolo benim kızımı anlattınız sanki uykuya götürünce çığlık çığlığa ağlıyor. Gündüzde sevdiği bir şeyi düşürünce ya da elinden bir şeyi aldığımda sinir krizi geçiriyor resmen. Bir de benim arkamdan çok ağlıyor daha odanın kapısına gider gitmez başlıyor. Benimkide 11 aylık olacak neredeyse
Azyef 10.5 aylık şimdi paçamdan ayrılmıyor hic bir şey yapamıyorum diş cıkarıyor artı atak donemıymıs çok zorluyor ya tuvalete bile gidemıyorjm iftara yemek yapamıyorum birde misafir agırlayacam nasıl olacaksa böyle şaştım kaldım gorumcemın bebişiyle bır ay var arada oda aynıymış yani uzun sürecek sanki bu süreç 😩
Hellolo Azyef çok zor ben akşamdan yapıyorum yapılabilecek olanlarıneşim evdeyken şimdi uyandı ağlıyor ateşide var düşmek bilmedi şurup verdim kontrol ediyorum hiç böyle olmamıştı napcağımı şaşırdım 🤷🏻♀️
Heyecandorukta Hellolo 4 ay atagi kadar uzun surmedi ama kisa surede oldukca siddetli bir atakti. Daha kisa daha sancili:(
Ask35tego 10,5 aydan selamlar, diş çıkarma atak, nezle, idrar yolu ve kulak enfeksiyonu ile mücadele ediyorum. Zor günler Allah acılarını göstermesin ♥️ Uyku reddi, yemeği diliyle dışarı atma, meme bağımlılığ, uykuya dalamama hepsi mevcut
Hellolo Ask35tego ayyy aynıları yemekleri diliyle itliyor tükürüyor memede sürekli bayılacak artık babada filan asla durmuyor