Ozzseda Kızlar aranızda benim gibi olan var mı. Doğumdan sonra ilk adetimi lohusa kanamasından hemen sonra oldum üstüne 2 kere daha adet oldum ama ondan sonra 3. Ay oluyor hala adet olmadım gebelik yok acaba normal bişey mi kızım 5 ay 18 günlük emzirmiyorım bıraktı
Sincappp Benim doktorum bir sene düzensiz olur endişelenme normal demişti. Eğer gelmesini istiyorsanız soğan suyu için hemen getiriyor.
birmelekannesi2 Sincappp faydalı mi canım soğan suyu, bende dogum yapalı 5 ay oldu hıc adet olmadım şiştim ıyıce olmak istiyorum artık
Sincappp birmelekannesi2 valla bana iyi geldi canım iki gün içtim zaten ikinci gün akşamına adet oldum. Bende 40 dan sonra olmadım rahatsız ediyordu iyice.
Ozzseda Sincappp hadi ya teşekkür ederim canım bende civanperçemi içerdim önceden düzensiz olduğunda o da işe yarıyor söktürüyor
birmelekannesi2 Sincappp gercekten mı canım ya şuan cok sevindim buna cunku bende artık olmak istiyordum, pekı nası yaptın tarif eder misin canım, duzenlı olmaya başladın mı bu arada ilkinden sonra dıgerlerınde kendiliğinden adet oluyorsun dmı
Sincappp birmelekannesi2 valla canım bir hafta oldu yapalı daha ve ayıptır söylemesi adetin son günlerinde yım. Soğanı üçe dörde bol canım bir buçuk su bardagi suyla kaynasın kaynadıktan sonra bardağa koy ılıyınca iç hemen sabah aç karnına. Normalde süresi 15 gün ama beni ikinci gün hemen söktü o yüzden devam etmedim.☺️ İnşallah seninde işini görür canım.🌸
birmelekannesi2 Sincappp sahurda yapıp ıcsem olur dmı canım gunde 1 kez dmı, ay ınsallah bende de etkı eder