Oglumunannesiyim Bebeğinin ismi yiğit olan varmı söylemesi zor biraz demi siz ne düşünüyorsunuz nasıl söylüyorsunuz sizede zor geliyor mu🤣
2cocuk_1anne_ Oglumunannesiyim ilk hamileliğim de doktor erkek olabilir dedi tabş ben hemen hayallere kapıldım ve yiğit koymak istedik ama kızım oldu Şimdi ikinci ye hamileyim cinsiyeti bilmiyorum yiğit ve göktuğ ismi arasında kaldım ama erkek olur sa göktuğ koyacam Ama yiğit ismi çok güzel bence zor söylenen isim de değil
Oglumunannesiyim Eceeeeeee evet ismi begeniyorum bende ama yumuşak g söylemesi değişik geliyor 🤣rüzgar da güzel isim 🌿❤️
Asllihhan Oglumunannesiyim yok canım bence kolay. Türk dili Arapçadaki gibi ğ sesi baskın değil . Yani Boğaz’dan yiğğğğğiit demiyoruz ki, düz sade yumuşak yiğit.
Oglumunannesiyim 2cocuk_1anne_ insllh gönlünüze göre nasip etsin rabbim sağlıkla kavuşun bebeğinize 🤲🌿❤️
Fatma8988 kirmizibasliklikiz_ sevdiceği olmasın ben ona görücü usulü bulurum🤪 (kaynana konuştu ahahah)
Fatma8988 Oglumunannesiyim oğlum yiğithan.Balll oğlummm.. Yiğido diyor kendine 🤣🤣🤣 büyükler için zor değil çokta güzel bir isim 💙
Zeyno111 Oglumunannesiyim Bize gayet kolay geliyor hiç zorluk yaşamadık genelde çevrem Yiğido da der 😂Hareketli fazlaca sadece isimden mi bilmem 🤷🏻♀️ 😅
KubraHira Oglumunannesiyim yigit adinda oglum var acikcasi zorumada gitmiyor cevremdede oyle bi duyumda almadim tam tersi gurur duyuyorum ins ismi gibide YİĞİT olur.