yakupra Merhaba kızlar uygun fiyatlı bebek arabasi arıyorum ama boyum biraz uzun oldugu icin yüksek bir bebek araba yada ne bileyim kol uzunluğu ayarlanabilen var mi ? Çok tecrübesinin yardımcı olur musunuz ?
neslicanben yakupra canım ben aldım geçenlerde baby plus canyon marka. İkinci el temiz aldım ben yoksa fiyatlar malesef çok uçuk. Baya da memnunum hem puseti hem nesti var. Kol boyuda ayarlanabiliyor bi bak istersen.
Melikemekan yakupra merhaba canım. İnstagramda bebeworld diye bir sayfa var ben oradan aldım çok severek kullanıyorum. Çeyiz seti diye geçiyordu tüm parçaları ayrı ayrı alacak olsam daha pahalı alırdım. Aldığım tüm parçaların kalitesinden çok memnununum tavsiye ederim. İnternet sayfaları da var oradan da taksit vs imkanı da var.
yakupra Deletedmom5284 traveller sizce kullanışlı mi 6 aylık bebeğim var. Kaç aya kadar kullanılıyorlar ? Katlayabiliyor mu ? Önerir misiniz ? neslicanben
neslicanben yakupra ben letgodan 800 e aldım sıfırı iki bin. Pandemi çocuğuymuş 2-3 kez kullanılmamış bile belli yani çizik dahi yoktu. Evet katlanabiliyor,sürüşüde baya hafif,teker manevraları felan çok hoşuma gitti zorlamıyor
Deletedmom5284 yakupra bence çok kullanışlı puseti 1 yaşa kadar sonrası portbebeye geçti 20 aylık kızım alt sepetide baya ağırlık taşıyor yani büyük market alışverişim + kızımı çok rahat taşıyor
yakupra neslicanben çok soru sordum biliyorum kusura bakmayın ama puseti kaçıncı bebynestinu kaçıncı aya kadar kullanabilirim tahmini ?
neslicanben yakupra puseti en kötü 10 aylığa kadar kullanılır bence hatta daha fazla da olabilir çünkü içi geniş. Portbebe de 3-4 yaş rahat vardır
yakupra Kızlar yorumlarınız icin çok teşekkür ederim 4baby açtığı plus almaya karar verdim. Traveller eşim sıcak bakmadı. Haklarınızı helal edin lutfen ♥️😘 Melikemekan neslicanben Deletedmom5284