Ezhra Kızlar merhaba ☺️ Doğum yapalı 28 gün oldu ağdaya gitsem dikişlerime bi zarar gelir mi acaba fikri olan var mı ☺️
Nrrbrkt Ezhra gidebilirsin ben sezeryan yerimi üstünden 3 ay geçene kadar aldırtmadım sadece geri kalan kısmında hiç bir sorun olmuyor ama sezaryanlıysanız dikişlerinizin üstünü yaptırmayın daha
Ezhra Bircicekkiz ağdadan korkuyorum da daha fazla uzamadan gideyim dedim. Acır diyorlar şimdi kararsız kaldım😟
Ezhra Bircicekkiz dikişin üzeri acıyor mu acaba ağda da bugun gitmeyi düşünüyorum cok kaşınıyor çünkü:)
Ezhra Ezhra yeni gördüm kusura bakmayın. Valla normalde ne kadar acıyorsa o kadar acıdı dikişle ilgili daha fazla acı olmadı. Dikiş üzerinde de az az vardı zaten hiç acımadı. Benmde cok kaşınıyordu deli olluyordum artık:)
Ezhra Bircicekkiz evet gittim. Normalde acıdığı kadar acıdı🙃 dikişle ilgili bi acı olmadı dikiş yeri hiç acımadı zaten az vardı orda rahatladım üstümden yük kalktı:)
ZehraTurkoglu Ezhra normal doğum yaptım korkumdan 3 ay sonra gittim ama hormonlardan sanırım çok uzamamıştı aşırı derece değildi birde gittiğimde hiç acımadı doğumdan önce daha çok acıyordu 😂
Ezhra ZehraTurkoglu ben sezaryen oldum. Doğumdan 1 hafta önce gitmiştim. Benim normalde de açıyor zaten çok korkuyorum🙃 doğumdan 35 gün sonra gittim işte yne aynı acı 😀 dikişleri falan acımıyor ama