Milasmom Bahar47 11 aydir sagiyordum ayni zamanda 4 aya kadar emdi. Emzirdikten sonra sagiyodum ondan biberona alisip birakti heralde
Milasmom Bahar47 emzirdikten sonra sagiyodum sut geliyodu icim rahat etmiyodu emmiyo heralde diye her emzirmeden sonra sagdim biberonla icirdim zaten memeyi de heo zar zor aliyodu 4 aylikken de bıraktı sadece sağarak devam ettim
guvesra hipp verirken kızım çok daha az içiyordu mesela şimdi aptamili çok daha güzel içiyor. kabızlık olmuştu hipp verirken belki de ondan içemiyordu bilmiyorum ama 90'ı anca bitiriyordu. şimdi 180 alıyor
kiliclar [bilinmeyen] bizde 17 aylığız halen devam sütü içiyoruz aptamil veriyorum ben kızıma çok iyi geldi çünkü en az 500 cc içiriyorum günde
Milasmom kiliclar aptamil kilo alimi icin iyi geldi mi , bu arada cok tesekkur ederim cevap icin, inek sutu vermiyosunuz sanirim hic dimi, devam sutune ne kadar daha devam edeceksiniz
Askimizinmeyveleri Milasmom benim kızımda 12 aylıkken kendisi bıraktı süt verdim almadı mama verdim almadı nasıl alıştırcam bilmiyorum en azından uyumadan önce içseydi iyi olurdu
Milasmom Askimizinmeyveleri hadi ya uykudayken verseniz belki oyle icer ama gun icinde de icmesi lazim umarim gecici bi durumdur 🤔
Sevda6767 Sizin sorunuz ile alakası yok bunun için özür dilerim. Merak ettiğim bir şey var benim de kızım 11 aylık ek gıda pek yemiyor. Emiyor neredeyse sadece. Mama başından beri vermedim gibi bir şey. 1 yaşını geçince inek sütü verebiliyor muyuz? Ya da şöyle sorayım mama nin yerini tutar mı?
Milasmom Sevda6767 inek sutu mamanin yerini tutmaz diye bir gorus var mama anne sutune en yakin sekilde uretiliyormus her canlinin sutu kendi yavusuna ozel olduğundan inek sutu anne sutunden baya farkliymis o yuzden 3 yasina kadar devam sutunun daha vitamin mineraller acisindan faydali olduguna dair gorusler var bu konu benim de kafami kurcalıyor
Sevda6767 Milasmom teşekkür ederim cevabınız için. Hayır Zonguldakli değilim ama Ereğli'ye gelin geldim :)
Sevda6767 Milasmom teşekkür ederim cevabınız için. Hayır Zonguldakli değilim ama Ereğli'ye gelin geldim :)
Veramm Milasmom katı gıdayı arttırabilirsiniz mama yerine sizi de emmeye devam edebilir tabi sizin tercihiniz
Milasmom Veramm ben sagarak veriyodum emmiyodu sutum azaldi gunluk 400 500 cc sut almasi gerekiyomus o yuzden mama takviye etmeye basladim