Baakpnr- eşimin eczane arkadaşı 7 aya kadar kullanabilir dedi ben o kadar uzun vadeli düşünmüyorum 10 aydır uykusuzum bir sürü badka anlatacağım şeyler var sabahı tv karşısında geçiriyoruz artik baktım bebeğime bu şekilde daha xok zarar veriyorum kullanma kararı aldım isteyen istediğini söylesin 15 gün olacak nerdeyse kan tahlili alındı hiç bir sorun görünmedi suan için beyni kafasi rutinleri düzeldi resmen yani şöyle sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor asla deliksiz uyutmuyor ama gündüz uykuları düzene girdi ve uykuya daha kolay geçiyor benim oğlum daha bir yanına dönemiyor mesele gece sürekli hamaktan yanıma yanımdan hamaga taşıyorum ben hala çok uyuyamıyorum kendi rahatım.icin almadım burda tepki çekiyor oğlum rahatladı inanın gündüz uykuları bile 1 saatti oda derin değil sürekli sallayarak simdi 2 saat oldu ve çok mutlu uyanıyor aktivite yapıyoruz en önemlisi tv cikti hayatımızdan sadece biraz bisiler yemesi için acıyorum o kadar doktor değilim ben kullandim ve sonucunu anlattım karar size kalmış