Acemiiannee Kızlar 2 ay 15 günlük bebeğim var üç dört gündür sütüm çok azaldı ilk gün oruç tutmayı denedim baktım sütüm azalıyor bıraktım ama şimdi iki memeyi de emse doymuyor ağlıyor ne yapabilirim 😔 bol su hoşaf ve rezene tüketmeme rağmen göğüslerim dolu dolu olmuyor eskisi gibi
Masalingonunannesi Acemiiannee sut alerjiniz yoksa tahin helvası yiyin yaniniza alin yanindada zaten susattigi icin su da tuketmis olursunuz. Bana cok güzel süt yapiyordu. Birde dereotu yemenizi tabsiye ederim cok güzel sut yapiyor
cahillesohbetikestim Acemiiannee canım benimde azaldı biraz şimdi bol su içiyorum humana stilleri tee içiyorum iki kupa birde lactaplus diye bir damlam var günde 3 defa 5 er damla birde onu yapıyorum biraz etki etmeye başladı bir de bol bol sağım yapıyorum
Acemiiannee Masalingonunannesi süt alerjisi olabileceğinden şüpheleniyorum o sebeple tahin tüketmiyorum teşekkür ederim. Bu dönemde bebekler daha çok emmek istiyor ve süt az gibi geliyor dediler acaba sizde de öyle oldu mu
Nilkiz Acemiiannee benimde bebeğim 2 ay 13 günlük bir kaç gündür aynı şeyi yaşıyorum. Sürekli göğsümü çekiştiriyor. Sizinki de öyle yapıyor mu ?
Masalingonunannesi Acemiiannee bnm kızım dogdugundan beri surekli emmek istedigi icin oyle bisey yasamadim
Acemiiannee Nilkiz evet memede ağlıyor kendini geri çekiyor tekrar alıyor ağzına tekrar çekiştiriyyor
Nilkiz Acemiiannee vallahi aynısı. Atak dönemi mi acaba? Ben çekiştirince ayla kalkıp emziriyorum biraz daha emiyor o zaman
Acemiiannee Nilkiz benimki de öyle emiyor ama süt yok gibi sürekli emmek istiyor yalanıyor aç gibi normalde öyle yapmaz emdikten sonra sakinleşir di
Acemiiannee 15gktg burnunu temizliyorum süt gelmediği için ağlıyor zannediyorum son zamanlarda göğüslerim yumuşadı sıkınca süt gelmiyor
hihieved Anne çayları,dereotu,bulgur ve tatlı şeyler. Hastanede de yulafli bisküvi petibor süt yapıyor dediler
Acemiiannee cahillesohbetikestim süt gelmese bile sağıyor musunuz artık sürekli emzirmekten göğüs uçlarım yara oldu
cahillesohbetikestim Acemiiannee sağıyorum ilk on beş dakika gelmezse bile sonrasında yavaş yavaş damla damla geliyor
Kumruu Acemiiannee meme terbiyesi olduğu için dolu dolu olmaz emerken yutkunma sesi geliyor mu bide kendini geri çekip ağlıyorsa başka bişey de olabilir gaz atak haftası başka şekillerde emzirmeyi deneyin
Acemiiannee Kumruu evet geliyor yutkunma sesi ama sonra boş emiyor. Burnu tıkalı olmuyor ama çok gazlı bir bebek. Süt olsa emecek de sütüm azaldı strese bağlı olabilir çoğalmazsa tekrardan diye korkuyorum
Gmz16 Acemiiannee Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 ay 16 günlük oğlum memede ağlıyor göğüslerim yumuşadı ucunu bile doğru düzgün tutamıyor artık hep elimle destek veriyorum, sağınca fazla süt gelmiyor bende ne yapacağımı bilmiyorum
Acemiiannee Gmz16 vallahi ben sağmayı denemeeim bile çünkü emiyor baya süt boşalınca boş emiyor somra ağlıyor benim sorunum sanıyorum ki eskisi kadar sütüm gelmiyor yada bebek büyüdükçe ona yetmiyor
Kumruu Acemiiannee acaba bi emzirme danışmanıyla mı görüşseniz insta da ebe Tülin Bulur var takip ederseniz güzel bilgiler paylaşıyor
Gmz16 Acemiiannee Bende sütümün azaldığını düşünüyorum. Sütü arttırmak için her emzirmeden sonra en az 15 dk sağım yapmak gerekiyormuş, süt gelmese bile yapılmalıymış. Ben denedim biraz arttı gibi, devam ediyorum bakalım inş artar