Kuzeyinannesioznur Ay aşımızi olduk. Varsa tecrübeli anneler ateş olmaması için suruptan başka ne yapılabilir? Sarımsaklı yağlı çorap ise yarar mi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Kuzeyinannesioznur bizde hiç ateş olmadı her bebekte olmuyor. Takip edin 37.8 i geçerse bir çay kaşığı calpol yeterli olur zaten öyle uzun sürmüyor aşı ateşi
miraninannesiii Kuzeyinannesioznur biz de bugün olduk 2. Ay aşılarımızı. Huzursuzluğu var fakat ateş yok şuanlık. Calpol aldım her ihtimale karşı. Fakat hemşiremiz ateşi çıkmazsa şurubu vermeyin dedi. Ateşi çıkar diye önden şurup vermek doğru değilmiş. Bir de paranox fitil var. Yarım olarak onu da verebilirsiniz 37.8in üzernd çıkarsa dedi. Geçmiş olsun.
Kuzeyinannesioznur @SeninAnnenBirMelektiYavrm SeninAnnenBirMelektiYavrm inşallah ateş olmaz. İlaç aldım ama kullanmaktan çekiniyorum.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Kuzeyinannesioznur çekinmene gerek yok. Biz sünnet olduk mesela o ilaçtan günde 4 kez aldı. Merak etmeyin ateşi çıkınca güvenle kullanabilirsiniz
Kuzeyinannesioznur miraninannesiii çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun size de allah acil şifalar versin
Haffuse Biz de bu gun olduk… Yavruumun bacaklari sisti🥺 Calpol veririm ben de, takip ediyorum… Cok gecmisler olsun🥰
Kbraaatess Benim kızımda bugün oldu şuanda ateşi var banada doktorum parol yazdı onu verdim uyuyor şimdi ilk anneliğim ve çok korkuyorum 🤦🏻♀️