Cansudkmts Kızlar bebeğim suan 3 ay 6 günlük ve herkes 3 aylık oldu su ver bebeğe diyor kayın validem kızımı hıçkırık tutunca su vermeye kalkıyor yada kusunca sorum şu siz su veriyormusunız verseniz bile kaç aylıkken başkasını su vermeye ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Cansudkmts ek gıdadan sonra başlanır suya şuan gerek yok. Hıçkırınca bende verdim bir kaç defa geçsin diye
Masalingonunannesi Cansudkmts hıçkırınca k.validem azicik da olsa emzirmemi söylemişti tınlamamistim cocugun gecmeyen hickirigi yyku vaktine gelmisti denedim hemen kesildi su için cok erken
Arasta Cansudkmts midesi büyüyor yani hıçkıracak… hemşire eğer 10 dk dan fazla sürüyorsa limon ver çay kaşığı kadar demişti birkaç kez verdim çok uzun sürdü diye bazen geçirdi bazen geçirmedi emzirince de aynı şekilde. Su vermedim ama bir çay kaşığı kadar verebilirsin zararı olmaz 10 dkdan uzun sürerse ve rahatsız ediyorsa ver bence yoksa sürekli hıçkırıyor zaten bebek ve bazen geçiriyor bazen devamm
Zlm Cansudkmts benim kızımın yenidoğan dönemi yazdı çok terliyodu o yüzden ben verdim ama normlade ek gıdaya başlayana kadar verilmiyo germe yok anne sutunde yeteri kadar su var mama zaten suyla yapiliyo
Masalingonunannesi Arasta limon ek gıdalarda bile bahsi gecmiyor ve asidik bir yapida bence hemsire sakincali bir bilgi vermis minicik de olsa onların bunyeleri kaldirmaz
Arasta Masalingonunannesi haklısınız ekşi bir tat gelince hafif bir şok yaşıyor ve geçiyor sanırım ama mideye zarar verebilir 👍
Cansudkmts Hepinize çok teşekkür ederim kızlar benim kızım ocakta doğdu yaza 6 aylık oluyor zaten su verdirmiyorum bir iki defa verdim ama kaynanam hep ver hep ver dedigi için dedim buraya bir post açayım sizlerde nasıl yapıyorsunuz diye sorayım