Elenabebek erhaba Esim corona oldu ne kadar korunsakta yinede bana ve kizma gecti malesef 😞 kizim 4 aylik atesi cikiyor dunden beri benimde ayni sekilde doktorumuz kontrol etti . Suan meme reddi yapiyor ne yapmaljyim yasayan oldumu bunu ?
evaduru Elenabebek bizde olduk bebegimde oksuruk ates mene istememe oldu iki uc gune gecti ilk gun meme reddi asiri derecede yogundu sagip verdim yada emzik tutturduktan sonra mememi verdim ayakta ziplayarak deneyebilirsiniz benim bebegim 53 gunlukken yakalandik
Elenabebek evaduru ay cok gecmis olsun cok zor bi durum valla insallah hemen gecer ben de kotuyum bebek te kotu kimse gelemiyor yikildim valla moralim cok bozuk gerginim bi yandanda esime karsi o hastaligi eve getridi(((
evaduru Elenabebek bende ayni seyleri yasadigim icin seni cok iyi anliyorum valla butun kemiklerim kirilir gibi agridi kendi hastaligimi gectim bebekle ugrastik emmedi durmadi zordu gercekten ama geciyor cok gecmis olsun bende esime cok kizdim ama iste allah daha beterinden korusun
Elenabebek ikikizannesi ikimizde ilaaçsız atlatıyoruz ben parol içiyorum çok kötü olunca o kadar. Teşekkür ederiz