Fusunf 2aylık bebek Ankara’dan Muğla’ya gider mi yolda perişan olur mu yolculuk yapanlar var mı ailem perişan olur diyor 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Elfelfuzn Fusunf gidilir :) 2 aylık bebekle daha kolay. Ben istanbuldan samsuna, samsundan istanbula gitmiştim. Arka koltuğa yatırıyodum saat başı emmek için kalkıyodu. Yol boyu uyuyolar zaten :) biz hiç sıkıntı yaşamadık.
meskub Fusunf 2 aylık oğlumla Bitlis’ten İstanbul’a gitmiştim hiç birşey olmuyor aksine küçük olduğu için uyuyordu hep
1Emine Fusunf 32 günlüktü kayseri den ağrı ya taşıdığımızda, biz ev toplayıp yerleştirdik bu süreçte hemde şubatta kış ortasında. Hiç gözünüzü korkutmayın her şey hallolur dinlemeyin kimseyi
2minnosannesi0 Fusunf kızım 2 bucuk aylik oglum 2 yaşındaydı ☺️ ama bebekten bebege degisir oglum bebekken gece yolculuklarında çok ağlardı
Fusunf 2minnosannesi0 ya maşallah valla💕 biz gündüz kendi arabamızla gidicez işte perişan olur nu diye korktum 😟
Taskrn17 Ben 2 aylıkken mersinden ankaraya gittim hiç sorun yaşamadım genel olarak emerek uyuyarak geçti 😊 bence korkmayın huysuz oldugunda durup biraz hava aldırısınız ninnilerle vs halledersiniz 😊
Sincappp Fusunf oğlumda 20 günlükken 8 saat yol geldik zorluydu kendi arabamız olmasına rağmen kac kez durduk. Kızımda 50 günlüktü masallah anca uyudu hiçbir zorluğu olmadı. Şuan oğlum 3 yaşında hala uzun yollar sıkıntı oğlumla. Bence bu bebekten bebeğe değişiyor.☺️