uykutulumu35 Kızlar h&m den sıfır kollu yazlık tulum aldım fakat içi bildiğiniz polarlı mümkün değil yazın giyemez. Nasıl iade ediliyor ilk defa yapıcam iade kodu nasıl alınıyor. Neler yapmam lazım Bilenler bana anlatabilir mi ? ☺️
OozlemOozlem uykutulumu35 faturanın ön kısmında yer alan iade kısmını doldurun, ürünü poşetine koyun yurtiçi kargodan 384057850 firma iade koduyla iade edebilirsiniz. Yurtiçi kargo h&m iade dediğinizde zaten yardımcı oluyor.
biryazmasali uykutulumu35 internetten alysanız müşteri hizmetleri iade bakabilrsiniz ürün almadığından tam soyleymyroum ama bir iade kodu oluştrcaksınız sonra o kodu kardoya yazarak tekrar kargolayacksınız bir defe yapmştm kargocu öocuk yapmştı
Mrymalya İade koduna gerek yok gelen fatura da alt kısımda iade talebi var orayı doldurup yurt içi kargo ile geri gönderiyorsunuz
uykutulumu35 OozlemOozlem faturadaki iade kısmında ad soyad adres kısmını doldurmaya gerek var mı ? Bir de ben kapıya çağırıcam kuryeyi yurt içi kargonun şubesi baya uzak bana. söylediğiniz iade kodunu kuryeye mi söylemem lazım yoksa paketin üzerine mi yazmam lazım?