Hllsyma Kızlar bebeğim 4 aylık Arada süt kesigi gibi kusuyor ama kıvamlı mukuslu gibi bazen az bazen fazla kusuyor bu şekilde lütfen yaşayanlar yazabilir mi ya
amansallagitsin Hllsyma balgam cikartiyor olabilir benim kizimda 5 aylik bazen su gibi bazen sut kesigi bazen kati bazen sumuksu tarzinda normal demisti doktor
Hllsyma amansallagitsin evet sümüksü bazen fazla kusuyor öyle yada bir kere ama fazla sizde de öyle mi acaba ya
Ayso5 Hllsyma bugun doktora bende aynisini sordum yaklaşık 50 günlük bebeğim var. Kilo alımı normal ise midesi fazlasını cikariyor dedi ama yiyip ya da emip kg az ise refluden supheleniriz dedi
Hllsyma Ayso5 evet kilosu çok iyi bi sıkıntısı yok şükür ama bazen bu şekil de fazla olunca korktum ben de
amansallagitsin Hllsyma evet olmustu ole muhtelemen balgam cikartiyor kilosu gelisimi iyi dediniz o zaman dert etmeyin sorun yok zamanla duzelir en azindan balgami cikartmasi guzel birsey duzeliyor ole kusmasi normal peynirsim gibi olmaya basliyor gine
amansallagitsin Hllsyma goruntu normal benimkisi gunde 6 7 kere kustugunu bilirim fazla kusardi ben bile cok korkardim nie bu kadar cok kusuyor diye doktor hep normal dedi baska yere goturdum oda ole dedi demek ki normalmis dert etme zamanla daha azalir
Asl00 Canım kilo alımı iyiyse sıkıntı yok normal bir durum bu canını sıkma bizimkindide oldu doktora sormuştum
Hllsyma amansallagitsin evet arada az da olsa alıyor bende korktum ya çok sağolun mukuslu olunca bilemedim