Reckless Biroglanannesi hayır 😁 ilk yıkamada herşeyini ütülemiştim bi daha gömlek vs dışında ütülemedim 😁
Yoruldum Biroglanannesi Sadace hastane çıkışı çantasını ütülemiştim 8 aydır hiç ütülemedik. Elimizle düzeltip katlıyoruz ve zaten düşük devirde yıkıyoruz çırparak asıyoruz bu şekilde kırışmıyor
Noname21 Biroglanannesi kurutma makinasi almadan ince evet ama kurutma makinasi aldıktan sonra utulemiyorum
Badehandeyldz Biroglanannesi kızımın ve oğlumun ikisinide 6 ay ütüledim sonra ütülemedim ama hala ayrı yıkıyorum bizimkilerden.
Trkanmete Biroglanannesi 1 buçuk yaşına kadar ütüledim tüm çamaşırlarını.şimdi oğlum 2 yaşında kırışık olanları ütülüyorum sadece
Saudade Biroglanannesi 2 ay 10 günlük kızım halen ütülüyorum ve çok yoruluyorum omuzlarım kopuyor inşallah kurutma mk alacağım😢
GizemAtmc İlk kızımda 2 yaşına kadar ütülemiştim, şu an gerekenleri ütülüyorum. Küçük kızım 10 aylık hala her parçayı ütülerim. Özellikle yastık kılıfı, iç badileri ♥️ Sanırım onda da iki yaşına kadar ütülemeye devam edeceğim.
Beno Biroglanannesi valla utuluyorum haftalık biriktirip hepsini tek seferde aksam TV ye bakarken utuluyorum.
Ayln1613 Biroglanannesi ilk beş ay herşeyini ütüledim havluları da dahil beş aydan sonra çalışmaya başladım zaman bulamadığım için ütülemek yerine kurutmaya atmaya başladım maksat mikropları yüksek ısıda yok olsun
Liyosunannesi Biroglanannesi valla ben hala ütülüyorum bana kırışık gibi geliyo ütüleyince daha güzel duruyo , hemde tabi hijyeni açısındanda iyi😌