Sibelllllllllllasel Uçak biletinde çocuğu 2 yas altında gosterıp uçabılen var mı ? Bıletı aldım ama uçuş sağlanır mi bılgısı olan var mı ?
2minnosannesi0 Sibelllllllllllasel cocuk iki yasindan buyukmu tam anlamadim ama kimlik istiyolar cocuga da
Tuba Sibelllllllllllasel Zaten kimlik veya pasaport istiyorlar eğer 2 yaşından büyükse uçamaz veya uçakta yer varsa farkını alırlar
susunbebekuyuyo Sibelllllllllllasel kimlik işini nasıl halledeceksiniz 2 yaş üstüne bilet kesiyorlar o iş biraz sıkıntı
Sibelllllllllllasel 2minnosannesi0 2 bcuuk yaşında . Ya ben çok gördüm 3 yaşından büyük çocuklar bıle annelerın kucaklarında oturuyorlar
Sibelllllllllllasel 1balkizannesi uçamıyor degıl , 2 yas üstü olanlara koltuk almak gerekiyor. Ben koltuk almasam kucağımda olsa olmaz mı ? Bu sekılde giden var mı ?
Tuba 1balkizannesi uçabiliyor ama 2 yaş küçükler bebek olarak uçuyor ve 2 yaştan büyük çocuk olarak uçuyor. Arada baya bir fiyat farkı var. Eğer 2 yaştan küçük bebek bileti alırsanız onunla uçamaz diye kast etmiştim 🥲
agacsizkoala Sibelllllllllllasel maalesef , oğlum 2 yaşına gireli üç gün olmuştu ve biz ona da bilet aldık, zaten kimlik numarasında herşeyi çıkıyor o yüzden onu yapamazsınız. Oğlumda uçakta kucağımda oturmayı tercih etti ama kendi koltuğu da vardı
Tuba Sibelllllllllllasel ister kucağınızda gitsin ister koltuğunda otursun, 2 yaş üştü olduğu için mecbur bilet kesecekler ve koltuk alacaksınız bunun kaçışı yok😅