Kumruu Merhaba arkadaşlar Patates kabak havuç ve elma denedik bu aylar da başka ne yedirebilirim siz neler yediriyor sunuz ve nasıl pişirip veriyor sunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim ✨✨
Irmakprensesinannesi Kumruu balkabahi brokoli karnibahar patates kereviz yer elması hepsini yedirdim kızıma şuan 8 ay 3 gunluk
Kumruu Ebrar444 bunları da haşlayarak mı veriyorsunuz mesela ıspanak içine bulgur katsak ya da pirinç öyle sorun olur mu
Ebrar444 Kumruu ben mesela bugün oğluma ıspanak, patates, havuç,şehriye,zeytinyağı kemik suyu karıştırıp üstünde biraz su ekleyip çorba yaptım çok sevdi sende dene istersen
Ebrar444 Minnakanne06 zaten yumaşık oluyor oğluma 6.ayından beri veriyorum blende’den geçiriyorum şuan 11 aylık ☺
Elfelf475 Kumruu merhaba yutarken zorlanıyor mu sizin bebeğiniz de ufak bir pürüz gelse öğürüyor benimki iki hafta oldu hala alışamadı hep sıvı istiyor elma muz karıştırıyorum minik rende yerinde rendeleyip bir onda rahat yutuyor emzirmek çok daha kolaymış ☹️
Minnakanne06 Elfelf475 bende de aynı durum var kendini kusturmaya çalışıyor alışamadık aslında daha yeni yeni başladım ek gıdaya ne vericeğimi bilemiyorum emzirmek cidden çok kolay sütümün yetmediğini hissediyorum 😓
Elfelf475 Minnakanne06 bizimkisi en iyi muzu yiyor su anda ama her şeyi muzla da karıştırıp veremiyorum maalesef biraz daha deneyeceğim bakalım illa ki alışacak 😞