gozdeninbulutu Üst baş fazla al şampuan pişik kremi ateş ölçer şurup eğer 1 yaştan küçükse kuck kavanozlara püre yâpip koya bilirsin aklıma bunlar geliyor canım
Yaseminkokusu Kıyafet ve bebek bezi yazmama gerek yok. Bana göre diğerleri, calpol şurup, otribebe, güneş şapkası, patik çorap, ıslak mendil, müslin örtü, ince hırka..
Cansuu1 Bende daha dun hazırladm Bez Havlu 2 tane aldım bırı denızden cıkınca dıgerı dus alınca. Tuzu dıgerınde kalsın dıye Islak mendıl Muslın ortu Kıyafet koydum bolca atlet zatrn atletle gezer tahmınen Sampuan Gunes kremı Sınek koruyucu sprey Sapka Calpol Atısstırmalık bıskuvı Fızyolojık serum Pısık kremı Agız mendıllerı Ates ölçer Ne olur ne olmaz 2tane fıtıl aldım
Zeynp Cansuu1 sinek koruyucu spreyi hangi marka aldınız? Bayramda bizde tatile gidicez ilk tatilimiz kızımla (5 aylık) . Bebek için zararlı mıdır bilemedeim.
Derin_is_Mom Zeynp ben hala alamadım sinek kovucu spreyi araştırıyorum aklıma yatan çıkmadı. Güneş kremi de öyle bi bulamadım kafama yatanı
Ozgeb Zaten arkadaşlar yazmış, ben tatilde en çok biberon ve emzik temizliğinden çektim. Yedek alın yanınıza mutlaka
Babe Derin_is_Mom acil yazinca bu aksam gidiyorsunuz tatile sandim😊 bayrama kadar rahat rahat hazirlanirsiniz👍🏾
Derin_is_Mom Babe ilk defa bebekle tatile çıkacağım o yüzden:) çok acemiyim ve uzun araba yolculuğu yapacağız baya tedirginim
Babe Derin_is_Mom keyfini cikart benim kizim 6 aylik esime israr ediyorum ama korkuyor 😂 bizim hayaller seneye kaldi size iyi tatiller🙈
Babe Derin_is_Mom keyfini cikart benim kizim 6 aylik esime israr ediyorum ama korkuyor 😂 bizim hayaller seneye kaldi size iyi tatiller🙈
Derin_is_Mom Babe çok teşekkür ederim 🤗 umarım keyifli geçer 😊20 gün boyunca sürekli yer değiştireceğimiz için hava değişiminden baya korkuyorum ama kısmet bakalım 😇