uzlet Arkadaşlar Şok’taki bebeland bezi kullanan var mı Ben normalde Baby turco kullanıyorum Sleepyde kullandım bir sıkıntı yaşamadım onlarda şimdi acil almam lazım uygun fiyata diye Bebeland almayı düşünüyorum tecrübeliler yazabilir mi
oksitosin uzlet ben pek memnun kalmadım biraz ıslak bırakıyor gibi geldi. Bim bezini önerebilirim kat kat daha güzel
Goktugakca-3419_ uzlet büyük oğluma 1.5 yaşına kadar komili kullandım tabi fırlayınca parası bebeland aldım 2.5 sene kullandım çok memnun kaldım bimin bezinide bir kere aldım o baya sızdırdı hiç memnun kalmadım şimdi diğer oğlum 1 yaşında 1 senedir ona kullanıyorm bebelandı gayet güzel
uzlet Ayazinannesi3001 birçok kişi memnun değilim pişik yapıyor bacakta iz bırakıyor falan demiş de Emin olamadım o yüzden
uzlet oksitosin Aslında bimden almayı düşündüm Ama dışarı çıkma imkanım yok şu an orada da fiyatlar uygun mu ve kalıbı nasıl Ben normalde Baby Turcoa da 2 numara kullanıyorum
oksitosin uzlet baby turco kullanmadım ama sleepye göre büyük. Fiyatı da şoktakiyle aşağı yukarı aynı bebeland tavsiye etmiyorum. 2 beden 60 tanesi 60 liraydı sanırım tabi değişmediyse.