Yazaksami Kızlar ölüyorum senelerdir sürekli hapşırıp burnumun su gibi akmasından burnumu koparıp atmak istiyorum artık😫 ailesinde çevresinde olup tedavi gören yada çözüm bulan ilaç kullanıp rahatlayan var mı bıktım artıkkk
Guzelanne34 Yazaksami yaa canım benim kızımda öyleydi aşırı hapşırıyordu ve aşırı burnu akıyordu. Şimdi sağ gözü sulanıyor sürekli ve hala burnu akıyo acaba alerjimi merak ettim
Divayorgun Yazaksami bende var bu alerji berbat bi şey. Çok fenalaştığımda bi hafta hap kullanıyorum. Dr o şekilde söyledi. Ayrıca burnum çok kqşınıyor bazen onuda kullanıyorum çok azarsa.
Oznur93- Yazaksami yıllardır çekiyorum hamilelikte daha da arttı şimdi bebeğimde de var sanırım bebeğimi uyutuyorum pat hapşırma başlıyor 😀😀
Elf95 Guzelanne34 evet benim bebeğimde de aynı şeyler vardı alerji damlası kullanıyorum geçti bende grip sanmıştım
Yazaksami Guzelanne34 inşallah değildir yavrum🙏 Gözlerimi açamıyorum su akıyor kör gibiyim. Benim 20li yaşlarda başladı anne tarafım full alerji hastası. Bebeklerde oluyor mu hiçbir fikrim yok değildir inşallah
Guzelanne34 Yazaksami yaa bizde hiç yok ki eşim tarafıda yok inşallah değildir doktora götürdük ama alerji falan demedi hiç. Allah yardımcın olsun inşallah geçer kurtulursun sende ♥️
oksitosin Yazaksami ben 🙋♀️ yazın dışarı çıkamadıgım zamanlar olmuştu hapşırmaktan kendimi eve zor atmıştım. Polen ve toz alerjim vardı birde limondan oldugunu keşfettim, limon tüketmeyi kesip birde burun spreyi kullanınca rahatladım baya iyi geliyor sprey.
Yazaksami oksitosin genelde toz ve polene var benim. Camın içinde yaşamam lazım. Sprey hap bunlar hep geçici işe yaramadı bende😣
oksitosin Yazaksami uyku düzeni de aşırı etkiliyor bağışıklık biraz zyaıflasın hemen alerji oluyorum ben
Tubacnr0 Yazaksami beennnnnnnn mahfoluyorum senelerdir 🤚🤚💪 alerji hapı var geceden içinde uyku halsizlik yapabiliyorum ben gündüz içiyorum sabah uyanınca yarısında deneyebilirsiniz kesinlikle geçiriyor alerjisi elimde 1 kilo peçete burnum kıpkırmızı geziyorum şu sıralar zyrtec 10mg ilacın adi
blue5 Yazaksami ben de boyleyim gozlerim kipkirmizi oluyor baharda. Hapsuruk burun akintiisibogaz kasinmasi. Bir keredoktora gittim 3 sene once bir igne yapti iyi olmustum her yil gel dedi. Ama pandemi sonrasi hep maske taktigim icin eskisi kadar olmadi daha gitmedim.