gozdeninbulutu Merhaba anneler tuvalet eğitimi verdiniz mi yâda veriyor musunuz benim oğlum 1 buçuk yaşında bezini çıkarmaya çalışıyor çıkarır çıkarmaz işiyor lagzimligini çıkardım oturmuyor oynuyor onla ne yapa bilirim tecrübenize ihtiyacım var 😊
Yusra34 gozdeninbulutu Şöyle düşünün siz lazımlıga yapmıyorsunuz. Bebegınız çişinin geldiğini sinyalini veriyor ama yanlıs yere yapacagının farkında. Bebekler için klozet kapakları var onlardan alın sizin tuvaletinize otursun. Bence lazımlık işi uzatıyor
GmzSnn gozdeninbulutu öff o 1,5larda hep war sanırım bezin açılan yerini öğrenince oraya asılıyolar çıkarana kadar ama lazımlığa oturmuyolar ben 2 yaşı bekliyorum öğretmek için
gozdeninbulutu GmzSnn lazimliga oturuyor oynuyor geri oturuyor ama ona yapmıyor zamanla 1 hafta 2 haftaya yapar diyenler oldu canım
gozdeninbulutu GmzSnn lazimliga oturuyor oynuyor geri oturuyor ama ona yapmıyor zamanla 1 hafta 2 haftaya yapar diyenler oldu canım
GmzSnn gozdeninbulutu malesef ödül sistemi ile öğreniyolar çoğu çocuk hadi çişini yap şunu yiyelim şunu yapalım bunu izleyelim gibi ödüllerle oda 2 yaşta anlıyo sanırım en iyi zamanı 🥴 ewet oturur ama belki inatla yapmayabilir çokta ısrar etmemek lazım inatlaşırsa daha da reddedebilir