Emeel bebeğim 7 aylık kimsem yok yaşadığım yerde. geçinemiyoruz iş bakıyorum evden beri ana dilim fransızca ama bulamıyorum bukadar zor olmamalı..
Tomi Emeel online eğitim platformuna kayıt olup Fransızca öğretmeyi düşündünüz mü? komşum ingilizce ve almanca hocası, 3 çocuğu var. zoom uzerinden online eğitim veriyor. gayet iyi geliri de var
Sleepwalker Emeel Bu telefon hatlarinim muateri hizmetleri evden çalışıyor bi onlara basvuru yapsan evden cagri alirsin bebegine bakarsın bi bak istersen canim
Tecrubelianne Emeel evden calisabilceginiz cagri merkezi vs.isi bulabilirsiniz iskura filan kayit olun kariyer eleman.net secrecv bu sitelerde bakin bence bulabilirsiniz.
Snowglobe Emeel burda bakmıyorlar öğretmen misin diye. Hatta yabancı dil kursları oluyor. Ve yabancı öğretmen adı altında normal insanları işe alıyorlar. Oralarda bakabilirsiniz
Tomi Emeel zorunlu değil. ana dili seviyesinde biliyorsanız konuşmasını geliştirmek insanlar var onlar seçiyor. engokoo sayfasını bakabilirsiniz ve onun gibi nice siteler var
Pol34 Emeel çeviri işi ya da özel ders de verebilirsiniz aslında. Kuzenim Fransızca kitap çeviriyor yayın evleri için