Melegimyus Kızlar bebeğim daha 15 günlük ve biz temaslıyız, 4 gün geçti sizce bişey olur mu olursa nasıl anlarım cok Korkuyorum yardım
Kader_cinar Melegimyus hiç korkmayın bence önlem alın sadece şuan bı belirtiniz yoksa olmamissinizdir çünkü genelde 3 güne falan belirti veriyor benim bebeğim de 7 aylık biz de geçen hafta atlattık
Hande-ege Melegimyus geçmiş olsun benim bebeğim de 10 günlükken temaslıydık bizde. Halsizlik hafif ateş vardı evde belirtimiz öksürük vardı bide. 15 günlükken test yaptırdık pozitif çıkmıştık öksürük olduğu için covit olmasa bile hastanede yatması gerekir demişti doktor 15 gün yoğun bakımda kalmıştı.
Kader_cinar Melegimyus bende başta belirtiler gözüktü boğaz ağrısı burun akıntısı ertesi gün kemiklerim belim boğazım geeyerim mahfoldum. Tam atlattım derken bebeğim oldu
Aysnrblghn Melegimyus benim eşim olmustu ilk o hastalandi tam 3 yada 4 gün bebegim ateslendi. Sanıyorum 3 4 gün yeterli oluyor bugün yarında olmazsa korkmayin
Hande-ege Melegimyus arkadaşımın testi pozitif olduktan sonra 5. Gün ama daha geç ğozitif olanlar da var. Arkadaşımın testi pozitif olduğu gün diğer arkadaşlar bize gelmişti yemeğe ama onlarda bişey çıkmadı mesela. Bir kere de bebeği yıkamama yardım etmeye gelmişti tekrardan.
Hande-ege Melegimyus bebekteki belirtiler biraz ateş öksürük halsizlik vardı hastanede ateşi çok yükselmedi 38 falan oldu ama çok da düşmedi ondan uzun süre kaldı bebeğim. Güzel sıvı almasına dikkat edin bebeğin.