BGY kizlar bebegim yeni 6 aylik oldu ama 1 2 aydır garip bi ses çıkarıyor yani nasil tarif etsem tosurduyor emerken vede sıkılınca yapıyor tosurdamaktan kastım öksürmekle hapşırmak arası bisey daha cok hapşırma sesine benziyor hatta esim cok yasa diyor ama hapşırma degil. sizin bebekleriniz de yapıyor mu cok merak ettim
Tuba BGY 5,5 aylığız ve yaklaşık 2 haftadır benim oğlumda yapıyor 😄 eşim de bu çocuk hasta mı diyor bende yok ilgisini üstüne çekmek için yapmacık öksürüyor diyorum🤭
Erdemim BGY ben ona güvercin sesi diyorum 😅 oğlum 6 ay 11 günlük bir süredir emerken ugulduyor gibi güvercin sesi cikariyo.
Caglaa BGY ayy bnm kızımda 6 ay 25 günlük en az 2 haftadr ayni. Yalandan öksürüyor gibi yapiyor biz bakmiyorken. Biz bakinca kahkahayi basıyor, ona bakmaynca yine aynisini yapiyor tekrar dönüp bakiyoruz yine kahkaha atiyor. Yalandan yapiyolar ya, 😂🤦
Deletedmom116 BGY 4 ay 26 günlüğüz benim kızımda yapıyor geçenlerde boğazım kötüydü 2-3 gün öksürdüm bir baktım çocuk karşımda aynısını yapmaya çalışıyor başta üşüttüm mü acaba dedim ama numaraymış😄
Erdemim Tuba o öksürme ı çok komik 😊 bizimkinde de var. İlgi bekliyor sanırım yada beni kucağına al demek istiyor 😅
Tuba Dln aynen çok yapmacık sanki bilmiyoruz gerçekten nasıl olduğunu 😂 benim arkadaşında oğlu 6,5 aylık resmen bebeğe öksür diyor bebekte öksürüyor😂 sanırım bu dönemlerde yeni keşfediyorlar bunu o yüzden sık sık yapıyorlar