Belisss Kızlar doktorum günde 5 çay kaşığı su ver dedi. Size dedimi doktorunuz yada veriyomusunuz ?? Günde 2 defa geceleri mama veriyorum gündüz ve akşam hep anne sütü ile besleniyo
Lilium Belisss ben 2,5 ay vermedim kakasında sıkıntı yaşadım ama annemin ısrarıyla su vermeye başladım bebeğimin kakası normale döndü iyi ki vermişim dedim
Emine-tekn Daha bu gün doktorum sıkı sıkı tembihledi 6 ay boyunca asla su verme dedi hazır sularda katkı maddesi var çeşme suları ilaçlı kaynatmanız fark etmez dedi 🤔
labanne Emine-tekn bebek suları var daha doğalı suyu kaynat bütün mikroplar ölüyor sonra ılıyınca içir
Alimran Doktor su ver dedi demesede verirdim suyun yerini hiç bişey tutmaz kızıma 6 ay su vermedim su vermediğim için bağırsakları kurudu hastanelik olduk doktor su vermeden çiçek bile yaşamıyor nasıl su vermezsin diye kızmıştı şuan oğlum var 30 günlük doğduğunda 1 çay kaşığı ile başladım şimdi biberonda 20 cc veriyorum yani kendi ne kadar içmek isterse içiyor
cagladuru ben de kizima 6 ayina kadar anne sutu verdim 6 ayindan somra ek gidaya gecince verdim. bi sıkıntım olmadi sukutr. bebek zaten anneyi sadece emiyosa ondam karsiliyor siviyi anne sutunun %80 i su zaten. benim kizim sadece anne sutu aldigi icim hic ihtiyac duymadik suya.
Fpe Belisss hayır 6 Aydan küçük bebeğe kesinlikle su verilmez anne sütü alıyomuş zaten hem çok küçük yarım saatte bi emzirirsen sütün artar çocuğun mamaya ihtiyacı kalmaz su verirsen çocuk seni az emer sütün azalır
Jrarya Belisss iki üç günde bi bende mama veriyorum ama doktorumuz asla su dahil başka bişey verme dedi bize gerekli su ihtiyacını senin sütünden alıyo dedi
Gizemcetinbag Belisss benim bebegim 20.gunde yanima geldi kuvezdeydi geldigi gunden itibaren verdim mama veriyorum suan gene veriyorum ama bebek sulari var e bebekte onlardan aldm mineral olarak daha zengin diye