Annemkuzum12 Ay atagidir dedim sabirla bitmesini bekledim sukur dun bitti bu arada 5 ay 4 gunluk acayip huysuzzz hep agliyorr boyle olan var mi
Ummahan250820 Annemkuzum12 diş cıkartacak olabılırmıkı canm o donemlerdede cok mızmız olup ağlıyorlar
Emel38 Annemkuzum12 diş döneminde bizimkinde çok ağladı, kudurmuş gibiydi herşey ağzında, salya sümük..4 dişimiz var şükür biraz rahatladi
Angel00 Annemkuzum12 hııı hıı diyor mu sizin bebiş de kızım 5 ay 2 günlük hıılıyor 🙃 kucak isteyince sıkılınca hı ha hıııııııı hı nedemek oluyorsa
burcumasalhazal- Annemkuzum12 başka bir sıkıntısı varmı kusması çişli bezinde azalma filan iştahsızlık
Annemkuzum12 Ummahan250820 damaklarinda herhangi bir degisiklik yok canim hala damaklarinda uun cizgi var ilk dogdugu gibi yani
Annemkuzum12 Glrsmsk yok benimki arada degill yere koydugum an bas bas bagirip agliyorr kucaga gelince susuyor
Annemkuzum12 Angel00 yok canim bagirarak agliyor genel olarak boyle 1 saat araliksiz rahat durdugunu gormedimm
Annemkuzum12 burcumasalhazal- dogdu dogali kusmasi var zaten bezlerde de sorun yok cani isteyince iciyorr istemeyince icmiyorr degisik bise ya bende anlamiyorum kucaga gelince susuyorr Baska sikintisi olsa kucakda da durmaz demi
burcumasalhazal- Annemkuzum12 bende bikere doktora çok huysuz filan demiştm ozaman huyu öyledir dedi ama idrar yolu enfeksiyonu olmuş çiişli bezinde azaalma ve kusması vardı ilaç kullanınca geçti huysuzluğuda
Annemkuzum12 burcumasalhazal- gunde 3 4 bez degisiyorum canim emmiyor sadece mama iciyor bu arada cok gecmis olsun bizim burdkai doktorlar kontrole gidince niye geldin der gibi bakiyorlar
Fatimaafr Benimki de beş buçuk aylık. Sabırla dördüncü ay ayağının geçmesini bekledim ama değişen bir şey olmadı hep kucak istiyor. Uykuya dalamıyor çok zorluyor beni
keremiko8024 Annemkuzum12 biz de aynıyız feci huysz gece uykuları güzeldi şimdi berbat uyumuyor uyusa da inliyo salla diyo resmen 2-3 saat uykuyla duruyorum 2 gündür
Annemkuzum12 keremiko8024 sizin ki kac aylik canim aglama krizleride varmii hic birseyden memnun degil kucakda gezdirmeyi seviyor