slnkrglu Bebeğim pazartesi 3 aylık oluyor ve sünnet ettiriyoruz. Bizim gibi birkaç aylık sünnet ettiren varsa ne gibi durumlar yaşadınız? İlk gece hiç uyumadıkları ve çok ağladıklarını söylüyorlar, doğru mu? Bu durumda tavsiyeleriniz neler?
Etugc3 slnkrglubebekden bebege degısıyor durumlar ben de 3aylıkken yaptırmısdım ateş vs olmadı cok sukur zor gececek dıyordum ama korktugum kadar olmadı sadece sunu soyleyebılırım bardak koyuyor doktor 2-3gune cıkartılıyomus ben cıkartmamısdım acısı olur dıye doktor uc gun sonra cıkaracakdınız dedı krem vs verıyor ates dusurucu falan agrısı atesı olursa ondan verırsınız hıc korkmayın ben bosuna strese gırmısım
Yamanmoms slnkrglu 47 gunlukken yaprirdim ne agladi ne huysuzlandi lokal anesteziyle genel cerrah yapti gecmis olsun Allah damatligini gostersjn
Merbube Bir ay evvel oğlum dört aylıkken sünnet ettirdim. Denildiği gibi ilk gün biraz zorlandık ikinci gün hala devam ediyordu ağlamalar vs üçüncü gün daha sakinleşti oğluşum. tavsiyem sevdiğiniz biriyle bu süreci geçirmeniz anneniz olabilir kız kardeşiniz olabilir. Çünkü bazen ağlamalar uzun sürebiliyor. İnsan strese giriyor. Ya da ben çok kaygılı bir anneyim bilmiyorum. 🙈
Merbube Ayrıca ben üç gün aşırı ağlamalarında ağrı kesici verdim. Normal hayatta Allah’ın izniyle ilaç kullanmayan biriyim ama düşüncem tamamen şu yöndeydi ben de doğum yaptığımda parol içmiştim. Oğluma da bu süreçte ona yardımcı olacak bu ilacı vermeliyim.