mamanveutdormir Selam kızlar nasılsınız? bebeklerinize hatıra kalsın diye neler yapıyorsunuz? hangi eşyalarını/nelerini sakladınız? her gününü anlatan yazılar yazanınız var mı? değişik fikirler arıyorum 🥰
Mevacanimkizim mamanveutdormir ben ilk kazidigim saçlarını ilk kupelerini ve hoşuma giden bebeklik kıyafetlerden bir kaç tane saklıyorum bide haftada 1 günlük gibi yazıyorum 2 sayfa onu nasıl sevdigimizi ilk yaptığı hareketlerini yürümeye başladığı günü ilk ne zaman diş çıkardığını falan yazıyorum tarihleri atarak 😊
Canancann mamanveutdormir ben hamileliğimden itibaren günlük tutuyorum düzenli olmasada her gelşşimini yazmaya gündem olaylarını yazmaya özen gösteriyorum. Hangi kelimeyi nasıl söylediğini not alıyorum. Yada babasının anneannesinin dedesinin falan ona nasıl seslendiğini yazıyorum.Sakladığım şeylerde klasik zaten saçları ilk oyuncağı emziği hastane çıkışı ilk ayakkabısı. Birde doğduğu günden bıgüne kadarki ay ay fotoğraflarını çıkarttım not düştüm üzerine burda şu kadardın vs yada hissettiğim şeyleri.
Deletedmom_23 mamanveutdormir Hamileyken fotoğraflı günlük tutmuştum. Hamilelikten sonra da tutmaya devam ettim. İlk emzik, hastane çıkışı, göbek bağı, hastane bilekliği, saçından bir tutam parça hepsini bir kutuya güzelce koydum. El ve ayak izini çıkarttım hem kutuya hem eşimle bana hatıra olarak koydum İlk adım ayakkabısını ve en sevdiği oyuncağı da koyacağım ileride. Bununla birlikte şuan 6 aylık her ay bir tane mektup yazdım koydum. 1 yaşına kadar her ay, 1 yaşından sonra her sene bir tane mektup yazıp koyacağım bu kutuya. 🤗
Sarikuzumalp mamanveutdormir ilk oyuncağı, ilk ayakkabısı, ilk kıyafeti, hastane bileklikleri, el ayak izi, doğduğu günün takvim yaprağı, usg fotoları, saçı, en sevdiği oyuncağı, bir kaç tane günlük yaprakları. Kocaman bi kutu oldu ☺️
Deletedmom_73 mamanveutdormir Gebelik testlerini ultrason fotoğraflarını saklıyorum göbek bağını bile 😂 günlük yazmıştım hamileyken tamamını yazamadım ama yarısı doludur. 😍🥰
Fatos_tekeeva mamanveutdormir gebelik testi +ultrason fotoğrafları + göbek bağı. + İlk kestigim tırnaklarını 😍
SedaNisa mamanveutdormir çok şükür iyiyiz sen nasılsın 🤭 ben gebelik testimi ultrason fotoğraflarını hastane bilekliğini göbek bağını hastane çıkış kıyafetlerini yeni doğan fotoğraflarını ilk emzik ilk biberon hepsini bir kutu içerisinde saklıyorum hayırlısıyla büyüsünler inşallah 🤲
mamanveutdormir SedaNisa bende iyiyim teşekkür ederim. amin canım inşallah 🌸 yapacağımız şeyler onlara kalacak işte
NukleerBaslikliKizz mamanveutdormir Ona hatıra defteri bırakacağım hamileliğimden beri ara ara yazıyorum 😀
MASALIMMMM mamanveutdormir ben her gün bir videosunu çekip fotoğraflar çekiyorum ki ilerde gösterebilmek için 🙃
mamanveutdormir MASALIMMMM onu bende yapıyorum hatta kızım adına bi mail açtım her gece resim videoları gönderp o gün neler olduğunu anlatıyorum ona 🌸
Merve mamanveutdormir gebelik testi,ultrason kağıtları,ilk saçı,göbek bağı,bebeklik kıyafetleri, el ayak izi yapmıştık statik hamurdan onu,ilk ayakkabısı,ilk saç bandı vs. çoğu şeyini saklıyorum.
mamanveutdormir Merve o hamurdan bende yapmayı istedim ama bi türlü bulamamıştım şimdide büyüdü durmaz 🥲
sarmaliklahana mamanveutdormir herseyini saklıyorum 6.5 aylık kızım 🥳😇 Her yaş dogum gününde mektup yazmayı planlıyorum 18 yasında toplu vericem hepsini kısmet olursa 😇🥰
Denizzz88 mamanveutdormir gebelik testini,usg görüntülerini,bir tutam saçını,hastane çıkışını,ilk emziği şimdilik bunlar var yine bebeğim büyüdükçe ilk ayakkabısını koyarım genelde ilkleri saklıyorum bide bebek anı defteri almıştım fotoğraf yapıştırıp içine her ay ne oldu ne yaptı onları yazıyorum
Toprakseyran mamanveutdormir gebelik testi, doğum bilrkliklerimiz, doğar doğmaz ilk güydüğü takım, ilk şapkası, ilk saçı bir tutam, ilk oyuncağı, ilk çorapları bunları saklıyorum ve günlüğüme ara sıra yazılar yazıyorum. İşte diyorum ben bunu yazarken şuan sen şunu yapıyorsun şununla oynuyorsun vs 😆 bizde böyle işte . Ha birde ultrason fotoğraflarını saklıyorum 🥰🌼
Chilimom mamanveutdormir hamileligimden beri ara ara mektup yaziyorum ileride ogluma vericem. Bir de gunluk olaylardan olusturdugum bir masal kitabi yazdim, kuru boya ile boyadim. Her ay instax ile polaroid fotograflarini cekip sakliyorum🥰🙏🏻
EkiminAnnesi mamanveutdormir Genelde herkesin yazdığı şeyleri saklıyorum. 2-3 gün yani iki banyo arasında kullandığım yani ağız suyu olmuş bir ağız mendilini göğsünde bekletip kapalı bir kutuya koyup ya da bir kumaşa sarıp muhafaza etmek istiyorum kokusunu kaybetmeden ❣️
Etugc3 mamanveutdormir ben bebegım adına bı hotmail açtım hergun bıseyler yazamayıp atamasamda oraya resım yukluyorum altına hangı gun oldugunu yazıyorum ona ıcımden gelen seylerı yazıyorum yası 18oldugunda dogum gununde ona verıcem ıns ☺️
mamanveutdormir Etugc3 evet bende yapıyorum bunu her gece resim ve videolarını yüklüyorum o günü anlatıyorum ona 🌸