2626 Bebeğim 27 günlük 2 gündür sütüm çok az en çok ver en hızlı ne sütümü arttırır önerilerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
Woody 2626 Uyuyabilecegin her an uyumak Sütün artacağına inanmak Yulaf Kuru dut (hosaf gibi yapılabilir. Uykudan sonra en etkili olan buydu) Bol bol emzirmek. Gerekirse sagmak Bestlak, Solgar gibi takviyeler
Mihrimahveannesi 2626 stres yapma öncelikle hiçbişey için. Sütüm gelmiyor da deme sık sık emzir. Ne kadar sık emerse o kadar çok gelir sütün. Tahin helvası ye su iç uyu dinlen çok faydası oluyor uyumak dinlenmek çok süt yapıyor bence
Asyaveannesi04 2626 bol su, uyku, bestlak damla ve ebebekte ki yeşil promalt ben bunların baya faydasını gördüm
prenses_annesii2603 2626 uyumak,bolca su içmek,dereotu,susam,stresten uzak durmak, kompostolar,humana emziren anneler için çay ,bulgur pilavı,kabak tatlısı bulabiliyorsunuz karpuz alsinda mevsimi değil ama ben karpuz yediigmde aşırı süt yapmıştı
Emirpnar Ne zaman acaba sütüm arttı mı artacak mı diye düşünmeyi bıraktığın zaman artmaya başlar ve bol uyku
RuzgarMommys Bestlak damlaya başla günde 3 kere iç Dinlenmeye caliş uyu bebeği uyuyunca Bol bol su ic kuru dut hurma incir ye Stress yapma kafana takma üzme canını
Asl00 Gaz sorunu yoksa bulgur pilavı pişmiş soğan çok güzel süt yapar birde kimyon dök az gazı olmasın
ayse_35poyraz Havuç ,hurma, tahin pekmez irmik helvası bulgur ve iyi dinlenmek tabi bu bende mümkün olmuyor ☺
Tugce 2626 sütünü en hızlı mutluluk arttırır. Kaygı duymamak arttırır. Stres hormonu olan kortizol süt hormonu üretimini baskılıyor. Bundan sebep uyuyun, dinlenin deniyor. Aslında sebep sonuç ilişkisine bağlamaz, endişe gütmezsen sütün asla baskılanmaz. Şu an stres yönetimi yapamıyorum dersen en etkili takviye solgar brewest yeast. Sonraki en etkili takviye bestlak. İleriki aylarda sütüne güvenin oturacak. Takviye sayesinde oldu sanma. Özünde hiçbir şeye ihtiyacın yok.