Rabiia Kızlar kıyafetlerden örtülerden çok toz cıkıyor aşırı uyuz oluyorum ya napabilirim siz nasıl baş ediyorsunuz yardım lütfen
2cocukannesi__ Rabiia ustumden cikarttiklarimi sirkler öyle kirli sepetine atarım esiminde çoraplarımıza kadr😃 makinadan çıkartır sirkelerim kuruyunca yine aynı 5 yıldır bu alışkanlık devam ediyor bayada toz çıkıyor
Zumrutkb Rabiia benim de evde yumaklar oluyordu temzilikten 2 gün sonra kurutma makinesi aldım sorun kalmadı
NukleerBaslikliKizz Tektasimikendimaldim Tek başıma kendim taktım girmesinler havaya 😀 kimsin acaba 😀
Rabiia Tektasimikendimaldim düşünüyorumda cok pahalı suan onun icin bütcem yok maalesef 😥 gerçekten etkilimi bu arada merak ediyorum
Rabiia Omerim07_01 evet gercekten öyle cok sıkıldım bu durumdan ya internete baktim aparat bilmem varmı die yok hicbisi tek cozum kurutma makinesi galiba
NukleerBaslikliKizz Tektasimikendimaldim Hmm bilemedim bi Pelinle kavga etmiştim ama sen misin bilmiyorum 😀😀
Tektasimikendimaldim NukleerBaslikliKizz ben bi kişiyle ettim sen değilsin :) aslında kedi gibiyim 😅 hesabı askıya alınmıştı hatta sende vardın sanırım eşiyle senin yüzünden falan mı ayrıldığını söylemişti atıp tutuyordu çocuğu 4 5 aylık zeybek oynuyordu 😜
38-ruyam Rabiia ıslak mendil atıyorum yıkarken topluyor asarkende bol bol çırp ve camları erkek tras kopuguyle siliyorum kır tuttuo yağmur damlası bile tutmuo tavsiyem
Rabiia 38-ruyam bende attım ıslak mendil ama hic faydasını görmedim üstünde hiçbirsey yoktu ıslak mendilin markasından falan mı acaba ogluma kullandığım sleepy atmıstım
Lilav21 Rabiia kirli sepetine atmadan önce sirkeliyorum asarken sirkeliyorum kuruduktan sonra sirkeliyorum sürekli sirkeliyorum 🤦🏻♀️ Kış bile olsa önce balkonda sirkeleyip seriyorum bi kaç saat kaldıktan sonra alıyorum içeri 🤦🏻♀️
3yasakadarsifirekran Lilav21 yanlış anlamayın sirkeliyorum derken bildiğimiz sirkeyle mi yapıyorsunuz yoksa silkelemek mi anlayamadım kusura bakmayın 🙏🙏
Noname21 Rabiia kurutma makinasi başka yolu yok. Ben 1 sene olacak aldim 3 sene yoktu fark çok açık. Çirpiyorum toz yok harika bir şey. İyi bir elektirikli süpürge ve kurutma makinasi evdeki tozu yüzde 70 80 azaltıyor
TinkyWinky Noname21 kurutma makinası Bnde düşünüyorum acaba su giderine ihtiyaç var mı bilgim yok ta evde koyacak yer yok diye almıyorum banyom küçük su giderine ihtiyaç yoksa herhangi bir yere de koyabilirim 🙈
Rabiia Noname21 evet tek cozum dediginiz gibi kurutma galiba silkelemek falanda bi ise yaramıyo cunku hangi marka kullanıyosunuz acaba
JackDaniels TinkyWinky İhtiyaç yok canım kendi su haznesi var her kurutmadan sonra boşaltmalısın. Priz olan her yere koyabilirsin makineyi😍
Lena19 TinkyWinky şart değil bnde farklı bı yere kurdurdum arada haznede bırıken suyu döküyorsunuz o kadar.