Hiranur-momy Duyguuuus 10. Aydan selamlar 🙋🏼♀️Saatlerdir ayağımda sallıyorum inanın yürüyecek takatim bile kalmadı . Ne kadar düzen oturtmaya çalışıyorsam bi atak geliyor ve yerle bir ediyor tüm düzenimizi 🤦♀️
Duyguuuus Hiranur-momy benim uykum geldi bebeğimin uykusu gelmedi enerjisi bitmiyor gerçekten ağlama rekorları kırıyoruz 😭
Kader-boray Duyguuuus inşallah sizinki düzelir benim oğlum uykuyu hiç sevmiyor gece 2 de kalkıp sar sar sar makarayı yapıp kendi kendine gülüp eğleniyor bende sinirden gülüyorum artık😂
Haffuse Duyguuuus tam uyudu diyorum mutfaga geciyorum… arakmdan bi ses🤯 Zaabaaa kadan burdayiz… Besik salliyorum insaAllah bu kez uyur… Ben bu halimle bittim artik… yavrum minnak bunyesiyle nasil direniyor ya🥲
Duyguuuus Buketpoyraz benimki büyük depresyonda 😃 bende girdim o depresyona anne kız çıkamayacağız heralde 😏😏😏😭
Duyguuuus Selinn16 yok imkansız arabada uyuttuk eve geldik gözünü açtı 😩😩😩 şimdi de uyumuyor bakınıp duruyor yaklaşık 6 saattir ayakta 😢
Haffuse Duyguuuus benim bidik uyudu gibi insaAllah uyumustur artik😪 Allahim ikinize de saglikli uykular versin bi an once🤗