Sureyya-45 Merhaba hanimlar size bı sorum olacak kızım 2 aylık ve bir türlü emzik tutmak istemiyo midesini bulandiriyo tutması için neler yapabilirim acaba fikri olan var mi😊
nisaballinannesi Sureyya-45 açken deneyin oğlum öyle öyle tuttu tokken hala midesi bulamır almaz kızımda hiç birşekilde tutmadı 5 aylık olunca denedim tuttu 2 yaşında bıraktırmaya çalışıyorum şimdi de 😀
Asllihhan Sureyya-45 bebeğim 3 aylıkken tuttu. Maalesef onun bir zamanı var tutması için ,ben de hiç zorlamadım öyle bir gün koydum ağızına tuttu .belki sizin de tutar. Emziği 5-6 ayında tutan bebekler de biliyorum burada .
kisiselanaliz Sureyya-45 eğer uykuya geçişinde falan zorluk yaşamıyorsanız çokda gerekli değil bence o emziği bide bıraktırmadı var çünkğ bizimki emziği kabul etmede hiç zorlanmadı hastaneden geldiğimiz gün tutturmuştum gün içinde tutmuyor vermiyorum daha doğrusu ama emziksiz aaasssla uyumuyor
Sureyya-45 Akayaycan uyanık olduğu süre içinde sürekli kucak istiyor kesinlikle beşiğinde durmaz sürekli ağlar uyuyana kadar da kucağımda kalıyor böyle devam edemez tek çare emzik gibime geliyor 😊
Egeninnannesii Asllihhan onlardan birisi benim 5.5 aylıkken tuttu😁 emmeden asla uyumuyordu artık son çare bir kez daha denemek kalmıştı
Sureyya-45 kisiselanaliz emmeden uyumuyo uykuyla sıkıntımız yok sadece uyanık kaldığı sürelerde kucaktn inmemesj öyle de çok zorlanıyorum ev iş yemekler sırada bekliyor
BirrPrensessannesi Sureyya-45 benim kızımda kuvezde tutup evde midesi bulaniyo😅emmiyor simdii bir ara tutturdum basardm 5-6 gün güzel emdi geri tekledi anne sütüne batir ağzına ver öyle etmistm ben