Z44 20 aylık bebeğe sprey kac pis sıkıyorsunuz. Bizim doktor 5 damla yazmış ama içinden sprey çıktı sadece, bilen varsa yazar mı lütfeeen
mihra_hatice 1 fıs 3 damlaya denk geliyor. Dr 5 damla dedi ise damla olarak kullanın fıs vermeyin. İki fıs 6 damla eder. Dr dediği dozda verin damla olarak kullanma çk daha doğru
mihra_hatice Z44 ocean içinde iki tane var bir fıs fıs bir de damlalık. Eğer yoksa aldığınız eczaneye gidin söleyin.
Z44 mihra_hatice sizinki kaçlık. Sordum eczaneye 600ıu da damlacık yok içinde dedi.dogru mu dedi bilemedim içinde reçeteye yoktu
mihra_hatice Z44 bizimki 400 lük. acaba600 lük olanının bir fısı 5 damla olarak ayarlanmış olabilir mi. Reçetesini okuyun bence
ikiprensesannesiiiii Z44 1 yaşa kadar günlük 400 ıu d vit alması gerekiyor bebeklerin. Ocean ın 1 fıs ı 400 ıu ya tekabul ediyor
Z44 ikiprensesannesiiiii bizim ki 600 luk 20.5 aylık. Ama içinden damlacık çıkmadı sorun bu. Acaba 600 luklerin içinde damlalık olmuyor mu onu öğrenmek istedim ben
ikiprensesannesiiiii Z44 ben de büyük kızıma 600 lük kullanıyorum damlalık çıktı mı hatırlamıyorum ama ben fıs fısını kullanıyorum zaten
ikiprensesannesiiiii Z44 ocean ın d vitaminine damla sayısı olarak bakmayın. Doktorların damladan kast ettiği genelde sağlık ocağının verdiği damlalar. Oceanın 400/600/1000 ıu çeşitlerinin açılımı 1 fıs değerleri. Yani 600 ıu luğunu aldıysanız 1 fıs ı zaten 600 ıu ya eşdeğer