Sevilayaslhn Merhaba arkadaşlar, eşim askeri personel samsun merkeze tayinimiz çıktı. Orda olanlar yazabilir mi acaba, nasıl bir yer insanları, hastane ortamları vs nasıldır? 🤗 Çok heyecanlıyımm 💝
Havvana Sevilayaslhn hayırlı olsun Samsunluyum ben de 😍İlcesindenim ama orda yaşayamıyorum su an 🥲genel insanı sıcaktır merkez özellikle batı şehirleri gibidir biraz Karadeniz gibi düşünme derim 😊siz nerelisiniz?
Dedimolabilir Sevilayaslhn hayirli olsun canim bende samsunda tekkekoydeyim. Samsun dogum evine gitme de nereye gidersen git fakülte daha iyi olur mesela hem kendin icin hem cocugun 😊😊😊 benim esimde eski askeri personeldi ama birakti simdi sampada guvenlik 😊😊😊
Havvana Motattisemuittur eşim Doğu Karadenizli de kültür olarak cok baskayiz burası Karadeniz ama Samsun değil bence 😊
Havvana Sevilayaslhn Maras 🌸Seversiniz büyük ihtimal ama büyük bi şehir biraz Bafra ya da gidin Altınkaya Barajına yesil mavi huzur😍
Sevilayaslhn Dedimolabilir Dedimolabilir çook sevindim, Rabbim sizin için de hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤗