Merve-miray Fitremizi SMA’lı bebeklere vermeyi düşünüyorum. Olur mu sizce? Bide toplam da 120₺ vermemiz gerekiyor 3 kişi olduğumuz için. Her bebeğe az az para göndersem 120₺ tamamlasam olur mu? Yoksa bir bebeğe mi 120₺ bağış yapayım?
2balkiz Merve-miray istediğiniz şekilde verebilirsiniz, ama bölerseniz az düşer tabi 🤔Allah kabul etsin şimdiden
Pimpiriklianne07 Merve-miray bende sma li bebeklere vermeyi düşünüyorum. Her ikisi de olur nasil isterseniz
Mommysharkdoodoodoodoo Merve-miray olur tabi biz de löseve gönderdik bu sene Alp için nefes olmak istiyoruz
Merve-miray Pimpiriklianne07 kabul olursa hepsine az az göndermek istiyorum hepsine faydalansın istiyorum. İnşallah olur☺️ Çevrem de ihtiyacı olan yok. Olsa bile vermek istemiyorum. Geçen seneden beri hep smalı bebeklere vermek istedim 🙏🏻
Mommysharkdoodoodoodoo Merve-miray onu bilmiyorum ben tek bir bebeğe göndereceğim en azından birinin kampanyası tamamlanır sıradan
Meryem111 Merve-miray kabulunu Allah bilir ama az az verebilirsnz farklı kişilere tek bir kişiye verceksn diye bir kural yok
Bellabells Merve-miray biz de smalı bir bebeğe vericez Allah’ın izniyle.biz de üç kişiyiz.zaten çok yüksek bir rakam olmadığı için tek bebeğe verme taraftarıyım.
limonlukarpuzzz Merve-miray diyanet onun sadaka olacağindan bahsetti fitre zekat değil ama ne kadar doğru bilmiyorum.. Bende geçen yil oruç parami vereyim diye dusunmustuum bu şekilde bir donüş olmuştum bilgisi olan çikar insallah
kuzey-21 Merve-miray bizde bu sene smalı bebeklere vereceğiz hatta fitre verecek kişilere bile sorcam verecek kimse yoksa bebeklere verin diye. 120 TL mi fitre hiç bilgim yok ne kdar olduğundan