oksitosin Mommyyigit kızım doğduğundan beri sma optipro kullanıyoruz memnunuz, başka mamalar da denedim suda en güzel çözünen mama sma. Kilo alımı falan da gayet güzel.
Mervexxx Mommyyigit optıpro kesınlıkle comfortta kullandım o da ıyı gıbıydı bebelac denedım hiç memnun kalmadım. Sma daha çok seviyor oğlum
Elifkskl Mommyyigit optipro kullandım ilk kabızlık vardı zaten devam etti sonra dr comfort kullan dedi on ageçtik kabızlığı da geçti şuan comfort bulamadığım için tekrar optipro aldım kilo aldırıyor ama korktum tekrar kabız yapacak diye ama olmadı ek gıda da alıyor şuan çözüldü gibi hip denedim bebelac denedim aptamil denedim hiç biri sma kdr yaramadı oğluma
Deletedmom5284 Comfort gazlı kabızlı bebekler içindi galiba Ben 20 aydır optipro kullanıyorum çok güzel kilo aldırıyor kızıma, vitamin değerleride çok iyi çıktı
Acremine Ben kullandım ama malesef kızım hep kustu🥺 aptamile geçtim. Ama arkadasım ve kuzenım cok memnun
Mervexxx Mommyyigit Hayır aptamilde yaşadım 2 gün boyunca sinirden mamayı olduğu gibi çöpe attım. sma ya geçtiğimden beri hem bebem mutlu hem ben🤍
CeylinEkim Mommyyigit anne sütü almayan comfort ben kullandım ama bi kutu bile değil çünkü aşırı gaz kabız yapmıştı bebeğimi o yüzden optiproya geçtim memnunum