Denizmooom _hamisanne olacak diye değil ama bu artık önerilen bir durum değil dikkatli olmakta fayda var. Bebeği yanında yatırmamak yatağında bşr sey olmaması vs
_hamisanne Rezenecayi canım senin ismin neden rezenecayi yani yoksa uykuya iyi mi geliyor valla merak ettim 😂uykusuz bir bebeğin annesiyiiim
Fundabshn Esoca38 Doğduğu aydan itibaren başlayın diyorlardı ama dayısı 1 aylıkken aldı şuan 3 ay 4 günlük canım 😊
Esoca38 Fundabshn benimkide 4 aylık sürekli memede veya kolumda pispislayarak uyuturum o şekilde alistirdim malesef öylede gidiyor :( asla tek başına uyutamıyorum bir kaç kez denedim çok ağladı dayanamadım bende böyle birşey almak istiyorum ama inşallah faydası olur..
Ruzz-Batu Seyda33 bende 2 bucuk aylikken basladim koalayi kullanmays suan 6 aylik uyku egitimi verirken beyaz gurultusu cok isime yariyor
Fundabshn Mumsyyy Evet canım pil çok dayanmıyor ama biz sürekli açmıyoruz uyuduğunda ben kapatıyorum otomatik ayara alıyorum ağladığında veya kıpırdağında tekrar devreye giriyor biz o şekilde kullanıyoruz pilimizde baya gidiyor öyle olunca 🤗🥰
Mumsyyy Fundabshn bende gece öyle kullanıyorum sürekli calistirmiyorum ama, kendim yatana kadar sürekli açık bırakıyorum oyuzden dayanmıyor 😂
duruyekta Fundabshn Mumsyyy Bende kızımın teksizinde pil kullanıyorum neredeyse 4-5 gün bitiyordu ,şarj edilebilir pil aldım. Yaklaşık 14-15 gün sarji gidiyor,sonra dolduruyorum pili tekrar. Süreklilik getiren şeylerde iyi oluyor tavsiye ederim
Fundabshn Esoca38 Bi deneyin derim mutlaka faydasını görürsünüz diye düşünüyorum tabi her bebek aynı değil hayırlısı diyelim 🥰😊
MySunny Rezenecayi amigurumi tavşanımız var. Tüylü değil, çok dayanıklı,sürekli makinaya atıyorum bozulmuyor.Tüylü tercih etmeyin ağzına götürüyorlar genelde.6 aylıktan itibaren verdim.
Rezenecayi MySunny benim de annem ördü ama normal yün ipten dediğiniz gibi ağzına sokuyor diye kaldırdım. Aslında onu sevmişti de elini tutuyordu ama tüy olayı riskli
MySunny Rezenecayi bir de çok büyük birşey gercih etmeyin.Uzmanlar zaten,beşikte hiç birşey olmamalı diyor. Allah korusun boğulma ihtimaline karşılık.o yüzden küçük birşey alın.
Sukran_98 Benim oğlum 3 aylıktı fisher price uyku arkadaşı koala yi aldık her uyudugunda yanına koydum şimdi 1.5 yaşında ona dokunmadan uyuyamiyor
Rezenecayi Sukran_98 bu aynalı yapraklı olan mı? Bama da arkadaşım hediye etti çok seviyor onu ama geçen uyanıp yaprakları ile hışır hışır oynadı uyku falan kalmamış tabi 😂😂
Sukran_98 Rezenecayi yok benm dediğim o değil yeni serilerde yok sanırım benm aldığım hışırtılı veya müzikli değil bizimki düz peluş